Mimozam06 KdryFth tabiki imkanı var biyolojik yapıyla ilgili bir durum istisna da olsa 9 ay kanama gören bile var :)
Calimeros KdryFth evet 14 ekimde adet gördüm sonrasında hamile kalmışım 8 kasımda yine adet gördüm hemde 7 gün sürdü üstüne görmüşüm temmuz'da doğum yapcam nasipse
deletedmom9494 KdryFth 13 Aralık’ta en son adet gördüm bir daha da olmadım hamile kalmışım üstüne görmüşüm Eylül’de doğumum var Allah’ın izni ile
Calimeros KdryFth 24 günde bir görüyordum yedi gün sürüyordu yani her zamanki gibiydi yoğunluğuda öyle ben mide bulantılarından şüphelenip test yapınca öğrendim hamile olduğumu
Calimeros KdryFth amin cğmlemiz inşallah darısı başınıza rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu yaşamayı
Dyglila KdryFth gittiğim hastanedeki hemşire her ay adet görüyordu hamile olduğu halde. Duyduğumda çok şaşırmıştım. Şimdi doğurdu 😊
Deniz_ruzgar KdryFth imkansiz degil ben 4 ay adet oldum hemde normal yogunlukla.hamile olduğumu bilmiyodum tesadüfen test yapip öğrendim oglumu 9 haftalik hamileydim.4.ayinda bitti adetim
feyzaa34 deletedmom9494 ne güzel asel☺ bizde çok asel vardı düşündük aslında ama nasip olmadi😊❤ senin tahmini doğum ne zaman diyorlar canim😘
feyzaa34 deletedmom9494 9 aralıkta akinti geldi 13 aralıkta tam adet oldum ben Banada 16 19 23 eylül bunları söylüyorlar canim😊😊 inşallah erken gelirler ama yaa bi an önce kavuşmak istiyorum☺☺ senin ilk gebelikmi