Semanurakyel Merhaba kızlar kaçıncı haftanızdasınız hangi hastane doktora gidiyorsunuz gelin kaynaşalım 😍🤭
eminesbr Semanurakyel 39 haftalık olduk çok şükür Liman Hastanesi Mükerrem Erol'a gidiyorum çok zor bir gebelik geçirdim ama yarın Bebeğime kavuşuyorum kızlar benim için dua edin 🙏🙏🙏
Nur5541 Semanurakyel merhaba 31 haftalık henüz belirli bi doktorumuz olmadı ilk başlarda liman hastanesi Alaaddin balcıya gidiyordum şimdi kadın Doğum kim denk gelirse 😒
Esraa555 Esraa555 Semanurakyel ücret konusunda bilgim Yok maalesef özel sigortam karşılıyor hepsini memnunum şimdilik baya ilgili
Semanurakyel eminesbr ay ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍 darısı bizlere olsun diyelim. 🤭 Muayene ve doğum ücretleri ne kadar acaba limanda 😊
Runkliii Muayene ücreti 110 tl Doğum ücretleri ise sezaryen 2250 normal 2500 oda ücretleri hariç oda ücretleri öne bakan odalar 300 tl arka odalar 250 tl geceliği ben sorduğumda böyle demişlerdi.Doğum fiyatları içinde epidural in dahil
Semanurakyel Runkliii bende şimdilik doğum hastanesine gidiyorum ama bi yandan tereddütlüyüm kimi iyi şeyler kimi kötü şeyler söylüyor kafam karman çorman özel desen fiyatlar aldo basını gidiyor napıcaz bakalım 🙄
Runkliii Semanurakyel Benimde tereddütlerim var doktorumdan memnumum ama özel hastane ne yapacakları belli olmaz diye şüpheliyim acaba doğum evine gitsem mi diyorum sizin gibi korkuyorum sona geldim ama hala kararsızım
Semanurakyel sevval55 evet duymuştum onun muayene ücreti ne kadar acaba bide medicanada yaptırıyor doğumu diye duymuştum hayırlı olsn bu arda 😊
sevval55 Semanurakyel muayene ucreti 250 tl onceden medicanada yaptırıyodu dogumu sımdı liman ile anlasmıs testleride limanda yaptırıyor☺️
Semanurakyel Esraa555 bizde özel sigorta yaptıracaktk ama hamile oldugum için kabul etmediler 🙄 öğrenmeden yaptırsaymısm olurmus falan
Htc_orhn Nur5541 benim annemi doğurtan doktormuş canım Alaattin Balcı, ben onun eline doğmuşum yani :)) 27 yaşındayım şimdi kendim hamileyim ama Samsun’da evli değilim olsam belki ona giderdim
Semanurakyel nurkiyak bende tavsiyeyle gittim çok yoğun 🙄 randevu bulmak çok zor ama memnunum suan benı korkutan doğum 🙄😍