Seher__ Gamzeciks hiç hissetmedim canım günlük hayatımda çok rahattim bugünde bakmadı yarın sabah bakarım artık diye açıklık artimi bilmiyorum
Gulnar44 Seher__ Bende ayni 37+3um gece kasilmalardan yatamiyorum kasiga vuran agrilar surekli tualet istegi yordu beni biran once dogsun istiyorum artik
Merveakdag1 Kızlar ben de bugün 37+3 ün doktor moralimizi bozdu açılma yok ama bebek iri zor doğar dedi 3.460 küsür şuan normal istiyorum sizce de cok mu kilo aldırmışım ya ben de 55 le hamile kalıp 20 kilo aldım 😞😞
Mavigozunannesi Merveakdag1 3560 benimkide 38 haftadayım ama dr iri falan demedi nornal müsait dedi 2. Benim ama ilki de normal catin müsaitse dr un direk iri deyip kestirip atması bahane gibi geldi bana
Nezahatozen ay allahım tek tek doğurmaya başlıcaz ya çok heyecanlı bi o kadar stresli rüyamda yine doğuruyordum sütüm bi geliyordu gerçeğini de görürüz inşallah 36+3üz
Merveakdag1 Seher__ maşallah canım benimki de erkek herkes bebeğe kilo aldırmak için çalişiyor ben almaması için napcam bilmiyorum
erda Seher__ bende 38+2 ve 38+4 de muayene oldum 2 cm açıklık vardı Sancım çıkmadı Cuma’ya kontrolüm var sizin haftanız erken neden sancınızı beklemiyor doktor beni sanırım Cuma suni ile doğurtcak
Seher__ erda canım acilmam var sancilarimda çıkmış bugün bide bebek sıkışıyomus yerinde alalım dinlensin dedi kalp atışları hızlı çıkıyo