Seher__ haziransekiz valla kahverengi lekelenme geliyo arada canım ama o parmağıyla elledigi için heralde diyorum bebeğin hareketleride güzel gitmedim artık hastaneye yarın gitcem
Bebehim Seher__ valla 40+2olduk tık yok ara sıra kasılma var oda çok hafif . Ve halen bebeğim çok fazla hareketli
SvgSnn Seher__ bizde 38+5 olduk her an bekliyoruz ara ara sancılarımda oluyor ama hala gelmeye niyeti yok paşanın 😒 gelsin istiyorum artık heyecan iyice arttı sabırsızlanıyor insan 🙏🏻🤗🤰
erda SvgSnn bende bugün 38+5 oldum 2 cm açıklığım var Cuma tekrar kontrolüm var ama hiç bir belirti yok
Zeytinusss Seher__ bende 36+3 deyim ama cahillik diz boyu suan yani surekli arastirmama ragmen hep aklimda sorular var😄 ne yapacağım bilmiyorum mesela doğum egzersizi yapıyor musun acaba ? Göğüs ucu için ne aldın ne kullanıyorsun?
Bhrkls Seher__ 37+4 olduk. Hala gelmedi prensesim🧚♀️ havalar aşırı ısındı zorlanıyorum artık. Ara ara belimde ağrı oluyor o kadar ne nisan ne su ne sancı hiçbir belirti yok hala
Seher__ Bhrkls benimde yoktu canım cuma günü çatı kontrolü yaptı 2 cm açıklık çıktı pazartesi gene gel demişti gittim biraz sancilarim çıkmış yarın acilmana bakıp suniyle doğurturuz dedi 😂
Kircicegi 38+3 olduk en son 1 cm aciklik vardi ama sancim su anda yok bende kizimi dört gozle bekliyorum 😍
erda Seher__ bende 38+2 ve 38+4 de muayene oldum 2 cm açıklık vardı Sancım çıkmadı Cuma’ya kontrolüm var sizin haftanız erken neden sancınızı beklemiyor doktor beni sanırım Cuma suni ile doğurtcak