Agirmas Haticefenerdemir 34+5 canım bnm ki de. Suyun gelmediği sürece kasılmalar normal artık sona yaklaştığın haftalardasın ☺️
Haticefenerdemir Agirmas ee peki ne durumdasın şuan doğum olacak mı? Daha erken ya kuzu iki hafta daha bekleseydi
Agirmas Haticefenerdemir keşke bekleseydi 🥺 şu an doktorum gelmedi henüz iğne için 12 saat geçmesi bekleniyor bi doz daha vurulcak o yüzden doğumu hızlandıracak bişey yapmıyorlar. Boş boş yatıyorum çok sıkıcı
Haticefenerdemir Agirmas ciğer geliştirici vuruyolar değil mi. Allahım yardımcın olsun. Günlerimiz aynı olunca bwnde bi tuhaf oldum. İnşallah sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına 🙏
Agirmas Haticefenerdemir yok kız sen bozma moralini inşallah zamanında gelsin senin minnakın stres yapma:) ben strese bağlıyorum bu erken gelişin çünkü
Zmrtbdk Agirmas yok canım erken olduğu için bazı iğneler ve önlemler alınması gerekiyor.Örneğin ciğer geliştirici iğne yaparlar sana şimdi.Yatmakla iyi yapmışsın.Çok şükür ama biraz erken de olsa yine büyümüş bir bebek.Çok prematüre değil.Sağlıkla gelsin inşallah.
Agirmas Zmrtbdk aynen ilk dozu yaptılar şu anlık sancı olmadan bekliyoruz bi de su geldiği için antibiyotik başlıycaklar enfeksiyon riski olabilirmiş
Zmrtbdk Agirmas evet bu durumda en iyisi gözetim altında olmak canım.Evde bekleyeyim,sancımı evde çekeyim denecek bir durum yok.Ayrıca çok kişinin başına gelebiliyor.Her bebek zamanında gelmiyor.Sen moralini yüksek tut.İkiniz de iyi olacaksınız inşallah.
Agirmas Cansn şu an iyiyim yarın sabaha kadar bekletmeye çalışıcaklar iğnelerin etki etmesi için. Hala sancım yok açıklık da aynı duruyor 2cm olarak