Okyanusolmak Ozkrs biraz geçecek sanırım 😁 doktorum da 40ı bi kaç gün geçebilir demişti zaten ama belli olmaz. Bebek bilir ;)
Ozkrs Okyanusolmak bana bugün geçer gibi dedi 😂 pazar doğumum görünüyo bana pazartesi kontrole gel dedi şaka gibi. 🙄
zynp1512 Ozkrs hadi canım benimde on gün sonraya gelir dedi ama bilmiyorum gelen giden yok cuma günü muayenem var
Turkolog Ozkrs ben hamile kaldığından beri kabızım hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Ve daha 7 buçuk haftalık 🤦🏻♀️ Aynısını ablamda yaşamış. Arkadaşım da ishal oldu o da 8 haftalık. Normal diye duydum her ikisi içinde.
Aleyimm44 Ozkrs hem sıcaklar hem şişlikler ödemlerim ağırlaşmalarım maf oldum artık nişanım geldi ara ara sncılarımda oluyo ishalde oldum 40 haftamda bitti ama doğmuyor bu çocuk
Aleyimm44 Ozkrs aynen valla bu kadar belirtiye rağmen ayağa kalkarken bile zorlanıyorum çok zor ya ne kadar istesen o kadar gelmiyor.
Senbibak Ozkrs 36+3 üm ishal bende de vardı ama bu sefer kabız yapan Demir ilaçları isal yaptı dedim ilacım bitti ıkı gündür kabızlık var gidip ilaç alcam . Önce kabız yapan nasıl sonra ishal yaptı anlamadım
Ozkrs Senbibak onlar kabız yapıyo diye bende içmiyorum bir haftadır. Başka bişey ishal yapmıştır su kaybın olabilir
Ozkrs Aleyimm44 ya ben de strese girdim hiç belirti yok diye haftaya kalırsam sezeryane dönecek galiba.