Sebogelin Tezcan31 bende varım çok şükür 😀 kızım 3 yaşında ben 20.haftamdayım. kız kardeş candır can 🥰
HaticeCosgun Prbm amin amin hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah ❤️ Bence çok da güzel olur niye öyle düşündünüz ki benim çok içime sindi 🤗
ZalovaLeyla Benimde 3 yaşında bir kızım var 14 haftalık hamileyim önce %90 erkeğe benziyordu 😃 şimdi kıza. Bende kız hiss ediyorum. Sağlıklı doğsunlarda önemli olan o.
Melek31 Tezcan31 2 kızdan sonra gönül erkek istiyor kısmet bakalım rabbim nasip ederse şimdi çevremde kime gitsem bıçak makas testi yapıyor 😁😁 ve ben hep bicaga oturuyorum habersiz
Hatzey_ Tezcan31 yok yasım geregı kendim istedim ikisi burden buyusun hiç arkadaşıda yok etrafında ondan
Tezcan31 Melek31 rabbim ikisini de tattırsın isteyene bende öyle 3. kısmet olursa erkek isterim inşallah :)bıcak erkek oluyor degil mi
Melek31 Tezcan31 evet bıçak erkek makas kızmış eskiler yaparmış hep babaannem 3 çocuğunda da abimin eşine yapmış tutmuş hep şimdi onun izinden giderek bana yaptılar teker teker 😁😁 ayrı ayrı zamanlarda habersiz
Eslem19 Tezcan31 benimde kizim oluyo ilk kizim 3 yas bitecek ins 16 haftalik hamileyim ins kziim olacak