sevval55 Melek31 yaa bende hep turşular erikler tuzlu tuZlu limonlar yiyorum🙈 tatlı ağzıma süresim gelmiyorr❤️ Bakalım cinsiyete 3 haftamız varr
58denizfatos60 Tezcan31 amin canım hepimizinki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah hayırlı doğumlar 😘
58denizfatos60 Tezcan31 amin canım hepimizinki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah hayırlı doğumlar 😘
Burcuveburcum Tezcan31 Çok çok güzel hayallerle dolu zihnim çok şükür çok istedim Rabbim gönlüme göre verdi kızım tam 3 yaşında olucak kardeşi doğunca inş🙏🧿😍
Gizem_miros Tezcan31 kiz ben de 2.ci ogluma hamileyim burdan iceri girebiliyormuyum kizlari dogurun ilerde ogullarima alacam ileride 😂😂😂
Gizem_miros Tezcan31 evet canim bana kalsa 4 cocuk cunku ben asiri seviyorum cocuk ama 3 de kaliriz buyuk ihtaml yasim kucuk bide ilk oglum 1 yasinda ikinci ogluma 32 haftalik olacam hamileyim ust uste hamilr kaldim 😂😂😂😂 sen dusunuyormusun 3.cu cocuk😂
Tezcan31 Gizem_miros kısmet canım 3. cocuk :) bi farklılık olsun isterim bi de oğluşum olsun gönlümden gecen o hayırlısıyla :)
Prbm Bu post çok iyi olmuş 🙈benimde 4 yaşında bir kızım var bir ay sonra da ikinci kızıma kavusucam nasipse ama en büyük sorunum isim🥳büyük kızımın ismiyle uyumlu mu olsun yoksa tamamen farklı mı olsun diye diye karar veremiyorum😜birde hiç bir isim büyük kızımın ismi kadar güzel gelmiyor o yüzden secemiyorum🤱💃
RabiaT Tezcan31 bi ben erkenciyim heralde 😀 15 aylık kızım var ve 24 haftalık ikinci kızıma hamileyim ☺️
HaticeCosgun Ben de sizdenim🤗🤗 4 buçuk yaşında bi kızım var şimdi 33+3 ikinci kızıma hamileyim🥰 ilk kızımın ismi Erva Buğlem ikinciyi de Mira Tuğsem koyduk 🤗 hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar bi çırpıda kurtulalım inşallah 🤲
Prbm HaticeCosgun benim büyük kızımın adı da buğlem bizde Tuğsem diyoruz ama uyumlu olmasa mi acaba diye tereddüt ediyorduk bide internette anlamsız diye okudum hep içimi rahatlattiniz 🥰🤩Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤗
ipeksi Tezcan31 çok güzel duygular hissediyorum çok şükür Rabbime gönlüme göre verdi hamdolsun 🤲🏻 ilk kızım dün 3 yaşını bitirdi diğeri 35+1 heyecanla bekliyor kardeşini kız kardeş candır biz 4 kız kardeşiz ve onlar iyi ki varlar 💕
HaticeCosgun Prbm amin amin hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah ❤️ Bence çok da güzel olur niye öyle düşündünüz ki benim çok içime sindi 🤗