_haceras_ Oglusannesii Teşekkür ederiim🤗 kilolarım ben 68 le hamile kalıp hamileliğim döneminde 61 kiloya düşmüştüm bulantı kusma vs den sonra tekrardan 78 e çıkmıştım doğumada 78 le girdim çıktığımda zaten ilk gün 4 kilosu gitmişti sonradan da 68 e tekrardan düştüm şimdi kaç kiloyum bilmiyorum 😅 ama hızlı veriliyor kiloda yani en azından hamilelikte aldığımız kilolar veriliyor ben çok korkuyodum veremem diye ama gitti maşallah aldıklarımın hepsi tek sıkıntım hamilelikten dolayı belim kalınlaşmıştı o düzelmedi☹️
cavbella _haceras_ hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 👼 çok duygulandım okurken çok güzel yazmışsınız
ysmnilhan1 _haceras_ ay ne güzel Anlatmışsınz MaşAllah ya 28 günüm kaldı benimde bi stres içindeyim evde sancını çekip hastaneye gitmenin en iyisi olduğunu biliyordum sayenizde tam olarak Emin’in oldum benim korktuğum ya doğarsa evde 😂😂😂 ay doğar mı ki bilmiyorum
_haceras_ ysmnilhan1 kesinlikle evde çekebildiğin kadarını çekmeye çalış canım ben diyorumki eğer geri dönebilseydim o ana az daha dişimi sıkardım evde çekerdim diyorum😅 çok az kalmış seninde doğumuna rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Korkma kız evde doğurmazsın zaten sancı arttığında panikle hastane yolunu tutmuş oluyosun 😂
Merve_005_ Maşallah çok güzel anlatmışsınız allaj sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏🙏 37+3 teyim hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum ilk doğumum olacak allah nasip ederse, dikiş atılırken ağrı acı hissettin mi canım?
_haceras_ Merve_005_ amin canım allah razı olsun sende çok yaklaşmışsın maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰 dikiş kısmı biraz sıkıntılı oldu iç kısımdakiler zaten yırtık olduğundan dikilirken hissetmedim ama dıştan atılan kesikte tam uyuşturmamıştı yaptıkları ilaç onu hissettim canım yandı biraz ama doğumdan dolayı zaten bi uyuşukluk içerisinde oluyo vücudun o yüzden keside dikişlerde böyle sinek ısırığının hafif kuvvetlisi gibi oldu yani ben öyle hissettim😅
Bahar02 _haceras_ sonuna kadar okudum ağlamadım hani demişsin ya herkes oğluma koştu annem bana bitirdin beni yaa 😭
Zeynepbilen _haceras_ hikâyenizin aynısının sadece suni sancı olanını ve acıları yatarak çekmek zorunda kaldığım halini yaşadım. Tekerlekli sandalyede kızım kucağımda ailem dışarıda beni beklerken ki hislerimi anlatmışsınız biz şimdi 2 yaşındayız sizde güle güle büyütün bebeğinizi ❤
_haceras_ Zeynepbilen yaa ne güzel maşallah siz prensesi birazcık büyütebilmişsiniz biz bugün 1 aylık olduk daha 😍 suni sancılı ve yatarak düşünemiyorum halinizi 😱 ama rabbim o an yardım ediyo destek çıkıyor bi şekilde☺️
Kfkf _haceras_ ben dogum anından degil sonrasında dikiş le hareketler nasıl oluyo oturup kalkması cokmu zor oluyo suan mesela sizin ne kadar iyileşti kaç dikişdi ve Bi sekil bozukluğu falan oluyomu acaba, 🙄
_haceras_ Kfkf canım dikişle hareketlerim ilk 3 gün kısıtlandı sonrasındada 1 hafta otururken biraz zorlandım o arada da döküldü zaten çoğu şimdi baya kaynadı yerine ben sürekli kantaron yağı sürdüm birazda o yüzden hızlı iyileşti görüntü olarakta hafif bi bozukluk illaki oluyo çünkü dikiş yeri belli oluyor