Ipek34 zıbın, tulum, alt üst takım bunlar ne kadardı hastane çıkış?

Ipek34 canım chicco,kraft falan marka bebek arabaları var mı, fiyat olarak da dikkatinizi çekti mi uygun mu acaba ?

Nrplt gecelik, pijama takımı falan nasıldı uygun muydu ? Ben şu sabahlıklı gecelik takımlarından almayı düşünüyorum ama var mıdır güzel ?

honey güzeller vardı evet ben pijama takımını 130 a nakit aldim . Yanı hem uygunlar hem daha pahalılar vardı . Çeşit coktu

Ipek34 evet o yönden iyi her bütçeye uygun şeyler var

Nrplt ümraniyeden nerden aldın canım bende karşıya gidiyim diyorum ama değmicekse hiç yorulmiyim oralara 🤔

Nrplt gecelik pijama takımı vs fiyatları nasıl mesela lohusa takımları

honey evet vardı . Ama biz bebek arabalarına bakmadık. Ama chicco beşik mesela daha ucuzdu diğer yerlerden. Arabalar da muhtemelen öyledir. Bi de nakit olunca falan ekstra dusuyorlar fiyatı .

A_S_K ucuzdu dışarıya gore. Çok seçenek vardı. Organik pahalılar da var mesela . Ama daha uygunlar da var. E bebek e gore falan daha ucuz diyebilirim

Akdgnsyma 80e de var 100e de 150 de var ben gecelik sabahlık pijama takımı olarak 10a aldım ümraniye de 280 dediklerini biliyorum

Nrplt evet pahalı nette var ama bakalım görmeden de insan ikilemde kalıyor