Fatmaaldmr Merhaba kızlar aranız da vinalac hapı kullanan var mı ? Var ise olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Sad3c3m Fatmaaldmr ben aylardır kullanıyorum ve gerçekten sindirim ve bağışıklık sistemine çok iyi 👍🏻 Afedersin ben her gün en az 3 kez büyük tuvaletime çıkıyorum ve bu zamana kadar hiç kabızlık sorunum olmadı çok şükür🙏🏻
miniknokta Fatmaaldmr merhaba ben de kullanıyorum. Folik asit yerine vinalac hapla başladık ve öyle devam ediyoruz doktorum çok faydalı olduğunu söyledi hamilelik boyunca kullanmanın bebeğe faydası var dedi :)
Fasulyem22 Sad3c3m sana bir şey soracağım vinelaci günün hangi saatinde alıyorsun benim kabızlık sorunum var iyi gelir dedi doktor ama bi faydasını görmedim
Fatmaaldmr TubaYvz herhangi bir yan etkisi var mı bu hapın ben ilk bebeğimi 16 hastalıkken düşürdüm hap kullanırken tedirgin oluyorum artık doktorlara güvencim kalmadı çünkü
TubaYvz Fatmaaldmr ben bi süredir bunu kullanıyorum hiç kötü bi durum yaşamadım. Umarım sizde sorunsuz kullanırsınız
Yasmncm Adanur hamilelik oncesi 3 ay kullandım cok faydasını gördüm vucut direncini arttırıyor kabızlıgı onluyor ancak hamilelikte doktor degiştirdi kilo yapar dedi canım
[silindi] Hamileliğin ilk 2 ayı vinalac kullandım hiç bir yan etkisi vs olmadı daha sonra regenesis max kullanıyorum ✋🏻👍
Sad3c3m Fasulyem22 ben hiç kabız olmadım onu kullandım sürekli sabah kahvaltıdan sonra alıyordum canım
Sad3c3m Fasulyem22 sadece haptan medet umma sıvı çok tüket sadece katı yiyecekler tüketme canım kayısı mevsimi simdi kayısı ye sıvı yiyecekler ye hepsi birleşince anca kabızlık sorununun önüne geçebilirsin
Fasulyem22 Sad3c3m ya valla hemoroidi m var ameliyatlık ameliyat olacaktım hamile olduğunu öğrendim. Günde 15 'ten fazla kayısı yiyorum 2 buçuk litre sadece şu içiyorum süt ayran yoğurt saymıyorum bile zeytinyağı içmeyi bile denedim banamisin demiyor