Damla01 Eda3535 Ebebegin sitesinden aliyorum. Civilinde magazasindan aliyor internet sitesinden almaya guvenmiyorum.
Sengulkrgz Eda3535 civildan e bebek lc wakiki den aldim genel olarak...Birde en ucuz bebek marketi diye siteden aldiklarim vardi fakat onlar makinede biraz renk atti
Nur9286 Aysedgrlikrkmz ya bebegene bende bakıyorum cesaret edemiyorum nasıl kumaşı dokusu Bebek için uygun mu?
Esm_Nzm Aysedgrlikrkmz MERHABA BEBEGENDEN ALDIKLARINIZDAN MEMNUN KALDINIZMI DOKUSU NASIL VE KALIPLARI ÇOK MU KÜÇÜK 0-3 AYIN
Yaser27 Sengulkrgz Bende tüm kıyafetleri en ucuz bebe market den aldım ve hiç renk atmadı ne olur ne olmaz diye renk koruyucu mendil koydum hiç renk vermedi
Sengulkrgz Mirc ucuz urunleri aama benim aldiklarim makinada renk atti yani daha da almayi dusunmuyorum oradan asla
Ozge3747 Ezgib Çok memnun kaldım, kredi kartıyla alışveriş yapmama rağmen sorun yaşamadım. Kutusuyla ve askılıklarıyla gönderiyorlar. Mardin’e bile 2-3 günde kargom ulaştı ve kumaşları kaliteli. ☺️
Ezgib Ozge3747 ya benimde çok beğendiğim takimlar hastane çıkışları var acaba diyordum ama artik tereddüt etmem çok teşekkür ederim canım güle güle giysin güzel günlerde evlatlarimiz 🌸
Ozge3747 Ezgib Rica ederim canım amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım☺️Ben hiç bir sorun yaşamadım, olmaz olmaz sana denk gelir bir şey diyemem tabi ama genelde herkes memnun. 3 kez sipariş verdim üçünde de sıkıntı olmadı😉🌸
Mlssa Eda3535 İnternetten sadece ebebekten sipariş verdim🌸 ama lcw ve hm den de memnun çevremdekiler👍🏻