Handeyldz01 Oyun minderi çok uygun kalanları hemen hemen aldım göğüs pompası ve reflü yatağı doğmayan çocuğa gereksiz bence
Askkokuluyavrum Cigdemmmm küveti ana kucağını oyun halisinii alirim herhalde cubku çok çok uzun zaman kullanılmayacak çok pahalı Ve kaliteli birşey olmasına gerek yok zıbın setleri de çok güzel oluyor çok uygun çok sağol 5 Temmuz’u bekliyorum sabirszila 😂
Nergis34 Deletedmom0065 ağız mendillerinden 2 3 paket alcam inşallah bide zıbın takimi alabilirim digerleri war 😂😂😂😂
Nergis34 Esmanur96 canım henüz daha kulllanmak nasip olmadi aynısı ama 25 gün sonra kullanirim inşallah 😂😂
Mutluhamis Banyo seti çok iyimiş hemde fileli.Şok ve a101 e gelenlerde file yoktu fileyi ayrı almak +20-30tl 🤦🏻♀️ Pişman oldum aldığıma
Calimeros Nergis34 filelere çok aldanmayın hanımlar ben bi bebe mağazasından 15 liralık aldım gelip küvete taktım bebeği koysan plastikleri kırılcak tekrar ebebekten sevi bebenin havlu filesinden aldım 25 liraya valla fiyattan önce kalite önemli bebişleri koyucaz üzerine Mutluhamis
Hamisanne Esenn1 ben kuzenimn tavsiyesiyle sipariş ettim o çok memnundu yatağa bile onunla koyuyormus gece için çok rahat oluyor dedi hem koltuğa filan koyucagi zman bişey sermesine gerek kalmıyordu her yere onunla koyuyordu
Mutluhamis Esmanur96 evet bende öyle ama sallanan beşikte vardı aklımda ikisinin arasında kaldım kullanış açısından