Cigdemmmm resimag.com/p1/29a421103b9.jpege resimag.com/i/29a421103b9 Kizlar hangileri alinanilir sizce
Askkokuluyavrum Cigdemmmm küveti ana kucağını oyun halisinii alirim herhalde cubku çok çok uzun zaman kullanılmayacak çok pahalı Ve kaliteli birşey olmasına gerek yok zıbın setleri de çok güzel oluyor çok uygun çok sağol 5 Temmuz’u bekliyorum sabirszila 😂
Tugraveannesi Cigdemmmm ne güzel şeyler geliyor ana kucağı düşünebilirim birde askılı zıbın vs gerekli olacaktır fazlaca dursun
Calimeros Cigdemmmm sevi bebenin yan yatış kafa şekillendirici yatağını aldım ben hepsiburada 50 tl kargo ücretsiz tavsiye ederim bundan çok çok iyi..
Nora masalsii Kalitesi de çok güzel ben daha once geldiğinde almıştım Filesini geçirmekte zorlandim ilk nasıl olması gerektigini bilmediğimden isi bir kere çözünce sonrasi tamamdır 😋
Sakura-chan Cigdemmmm Ssraa bence zaten pompa almayın belki ihtiyacınız olmayacak ? Onu ihtiyacınıza göre dopumdan sonra eşinizi de yollayıp aldırabilirsiniz ben öyle yaptım .
Deletedmom0065 Ay harika şeyler varmış. Resmen doğuma hazırlık 😂 sagol cnm paylastigin icin ben ana kucagini banyo setini bide organik agız mendilini net alırım
Nergis34 Deletedmom0065 ağız mendillerinden 2 3 paket alcam inşallah bide zıbın takimi alabilirim digerleri war 😂😂😂😂
Buseega Deletedmom0065 gectigimiz aylarda gelmisti yıne canim banyo seti çok kaliteli ben de aldım ve ağız mendili inanılmaz guzel digerleri gibi küçücük de değil. Oyun minderini de annem aldı bende degil henüz o da güzelmiş. 5 lilerin de 2 renginden aldik ama uzun kolluydu bunlar kisa ama aynisi sanirim onlar da guzeldi kumasi
Nagihantilbac Bim 5 temmuz ürünlerine instagram sayfasından baktım bulamadım. Siz nerden buldunuz acaba. Bu arada oyun minderi ve reflü yatağı çok uygunmuş mutlaka alıcam.
Mutluhamis Arkadaşlar bebeğime sallanan beşik alayım diyordum salonda durması için bu ana kucağıda doğumdan itibaren kullanılır mı kullanışlı mı yani?