Arassss 35+5 olduk canım. Hala çok var gibi geliyor doğum psikolojisine giremedim ben 😊
    Arassss yok ya bende ona şaşırıyorum. Hala iki haftada gidiyorum. Haftaya gidicem 37 haftalık olucam. İki hafta sonra ameliyata gel diycek heralde 😂 ama daha iyi muayene hakkım bitmek üzere zaten
      Arassss yoo aynı. Hiç nst istemedi. Muayene oldum. Suyun selin iyi dedi. Gönderdi. ☺️
        seyda0606 cidden rahat bi adam :) bende bundan sonra nst bağlar diyorum 🤣 boyu kilosu söylediği sadece
          Arassss ahaha aynen rahat. Su gelmesi kanama sancı beklemiyoruz bunlar olursa haberlişiriz diyo o kadar 😂
          15 gün sonra
          Arassss gün aldım canım önümüzdeki cuma 8 kasım doğuyoruz inşallah 🥰 sen naptın
          Arassss gün aldım canım önümüzdeki cuma 8 kasım doğuyoruz inşallah 🥰 sen naptın
            seyda0606 bende bugun kontrole gittim 35 haftalık olduk işte :) daha doğum son ana kadar belli olmaz dedi 37 hafta da tekrar kontrol nst için çağırdı 🙏🏻 Heyecan bastı beni de zorlaştı da ağırlastım işten de 37 haftada ayrılcam inş bakalım
              Arassss hayırlısı canım bizim doktor kolay kolay sezeryan yapmıyor. Bana bile yaşadığım olaydan ısrar etmyicem dedi. Ama hala vazgeçebilirsin fikrin değişirse ara diyo ☺️ Bebekler nasıl geleceğini kendi belirliyo birazda. Sen herşeyini hazır et artık ne olur ne olmaz
                seyda0606 hazırladım hersey annemde hazır bekliyor :) 2500 gram olmuş bebiş de
                9 gün sonra
                Arassss napıyım canım doğurdum çok şükür sağlığımız yerinde. Yarın 5.günümüz işte kontrole gidicez sen naptın ne kadar kaldı
                  seyda0606 maşallah canım çok geçmiş olsun ❤️ Nasıldı peki memnun kaldın mı.. ben cuma kontrolde gelcem randevu almayı unuttum yer yok doktoru arıcam bakalım izne ayrılıyorum artık 37 oluyoruz sabırsızlıkla bekliyorum bende ... oda falan nasıldı önerin unutma şunu yap yapma diyeceğin seyler var mı
                    Arassss sağol canım Allah sanada hayırlısıyla nasip etsin. İlk gün çok memnundum. Girdiğim andan itibaren 2 hemşirede çok ilgiliydi sevimlydi. Ekip çok iyiydi. Doğum yapıp çıktım aynı hemşireler baktılar yine iyiydim. Oda iyiydi ama aşırı sıcaktı benmki diğerlerini bilmiyorum. Hatta sıcak yüzünden bebeğim mayıştı uyandırıp emziremedik. Onun dışında sana söyleyeceğim kayısı hoşafı al bol bol iç. Pijama mı gecelik mi dersen bence pijama. Çünkü lohusasın yürüyceksin alttan soğuk alıp gaz almak durumu olmuyor. Herkes çok fazla üst koyuyo diyodum ben 1 onlu 2 de 5 li almıştım ama yetmedi. Zaten ilk giydirdikleri kan falan olmuştu. Diğerine de işedi falan derken pişman oldum. 4-5 alt üst takım al. Merak ettiğin bişey varsa sor canım
                      seyda0606 çok saol canım❤️aklımdakileri cevaplamışsın oda süsleme falan yok dimi.. dediğin şeyleri de hemen söyledim anneme extra bebek kıyafeti koydurdum🤭
                      seyda0606
                      Bende merak etmiştim seni çok geçmiş olsun sevindim iyi olmanıza 😍 sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini 🌹