Melikebolat Cansel76 canim rabbim bi an once sag saglim evine alip gidersin insallah. Rabbim yardimcin olsun insallah. Cok zor bende 27 haftamdayim oyle korkuyorum ki erken dogum olur diye seninki neden erken dogum oldu benim 3 gundur harekt etmiyor 😑
Cansel76 Melikebolat benim suyum 9aylık bir kadının suyundan fazlaydı açılmam oldu serklaj uygulandı ama bebeğim onu bile dinlemedi ve sonuç olarak suyum patladı erkwn dogum oldu canım
Arassss Cansel76 onlar çok güçlüler dua et annesi... dönem dönem beslenmesi açılıp kapatılabilir tolereedebildiği kadarını verirler serumla destekleniyor , full beslenmesi İçin zaman gerekli merak etme
Nevo Cansel76 tolere edememiştir canım benim 84 gün kaldı küvözde 15 cc geçemiyordu bi gittiğimde 5 cc birgün hiç verilmiyordu sıkıntı yoktur korkma canım
ipekgul Cansel76 canım benim bebeğim 8 ay boyunca yoğun bakmda yaşadı bi hastalığı vardı. Bende onunla birlikte artık orda hemşire olmuştum. Kusması vardır o yüzden azaltmışlardır hatta kesebilirler bile beslenmeyi takma kafana 1 2 güne en fazla arttırırlar tekrar