Ozge3747 DemetDigesu Ben odasını, arabasını ve bazı ihtiyaçlarımı aldım canım, yukarıdaki yorumlarda sormuşlardı yazdım neler aldığımı. Erken Doğum riskim de var son zamanlara bırakmak istemiyorum.
Eyll_kuzu Bkr10 24+6 yım bende ama az kilo alanlar katagorisimdeyim en son bebişim 450 gr 25 cm di bakalım 1 Temmuz’da nasıl olacak zaman yaklaştıkça heyecan basan var mı benim gibi birde ağlayan 😢
A_S_K DeryaKuzusu e bebeğinkini gördüm ben beğenmemiştim benim baktıklarım çok güzellerdi ayakları falan çok sağlam çok geniş, haftaya cumartesi gidicem hastaneye oraya yakın kontrole gitmişken bakacağım :) Bir kaç model unutmassam çekerim senin için yine de
DeryaKuzusu A_S_K tamam canım çok teşekkür ederim. Ben nasıl bir beklenti içinde olmalıyım bilmediğim için görünce hoşuma gitti o an 🙈 ama kalitesini kullanışlılığını bilmiyorum tabi.
espalp DemetDigesu ben sadece park yatak aldım trendyolda indirime girince 🤷♀️ Ben de eylülde alıcam her şeyi acele etmek istemiyorum bu sıcaklarda alışveriş için gezmek zor eylülde biraz daha serin olur diye düşünüyorum
DemetDigesu espalp evet canım ama sonra alısverıs etcek halımız kalırmı acaba ? Bırde ben cok zor secerım yorarmı acaba?
DeryaKuzusu DemetDigesu bn de belki kurban bayramında indirimler olur diye bekliycem. 🙈 Temmuz sonu galiba o da
DemetDigesu DeryaKuzusu bızde temmuz sonu dıye dusunduk kendımızı ona gore ayarladık malum burası cok daha pahalı canım allah kolaylık versın hepımıze
espalp DemetDigesu o da bar doğru diyosun. Ben çok şey almayı düşünmüyorum 🤷♀️ Bebek arabası falan da almıycam ekimde doğcak bebek kışın bebek arabasıyla bi yere mi gidecek sanki diye düşünüyorum. Sadece minimum gerekenleri alır kaçarım eylülde 😂 korkuyorum ben erken almaya 🤦🏼♀️
Deletedmom2 DeryaKuzusu merhaba bende özellikle gece 11den sonra aşağıda hissediyorum gündüzleri göbek deliğimin oralarda ama geceleri kasığıma iniyor bebiş ve elimle kıvrımlarını dahi hissedebiliyorum
Deletedmom2 Kızlar bir anda değilde indirimler oldukça alıyorum bende mesela Trendyol en uzun gün indirimlerinden aldık bir kaç tane haftayada BİM’e küvet takımı geliyor aklınızda olsun a101inki kaçırmıştım bunu almak için sabah 9da beklicem kapıda 😄
espalp Deletedmom2 ben anneme aldırdım onları da sonradan sevmedim ince pek güzel değil bence 🤦🏼♀️ Neyse idare etsin ilk çatlağında fırlatıcam 🤦🏼♀️ Hepsine 35 lira mo ne verdik bi dile aldık 40 lira 😂 çok garip bi şey 😂
WebiHikiRufu Bkr10 merhaba kizlar,21+4haftaligim,17haftaya kadar 500q almiwtim,4haftada 1,500 almiwim.tam 2kq.karnim evde belli oluyor,diwarida bilen yok😂.bebek 440qdi.Allah hepimize sagliqli dogurmayi nasip etsin🙏🏻
Deletedmom2 espalp ay iyiki kaçırmışım o zaman 😁 biminki bilindik bir markanınmış daha kaliteliymiş diyorlar ama görcez bakalım:)