bezelyecik espalp evet canım ayrıca aldık yine kraft. ebebekten pamuk yatak olacak ama en sağlıklısı oymuş
DeryaKuzusu Ozge3747 az önce derinlemesine incelediğimiz bebek arabasını almışsınız. Çok güzel araba fakat çift yönlü olmaması sizce çok dezavantaj mı? Gerçi puseti 6-7 aya kadar kendinize çevrilip takılabiliyormuş.
Ozge3747 DeryaKuzusu İlk başta ben de acaba dezavantaj olur mu diye düşündüm ama ben çok sorun olacağını sanmıyorum dediğiniz gibi 6-7 aya kadar puseti o şekilde kullanılıyor ve takınca çok kaba durmuyor ve arabanın sürüşü çok güzel, diğer travellere nazaran daha kibar ve katlaması kolay. Şimdilik memnunum ama bebek olunca da memnun kalacağımı düşünüyorum ☺️😉
DeryaKuzusu A_S_K e bebek markası var baby plus onun park beşiğini alıcaz galiba 550 TL çok güzel. Hem dönencesi cibinliği herşeyi var. 😍 Kullanan va rmı acaba? İçine yatak ta almak gerekiyormuş.
A_S_K DeryaKuzusu e bebeğinkini gördüm ben beğenmemiştim benim baktıklarım çok güzellerdi ayakları falan çok sağlam çok geniş, haftaya cumartesi gidicem hastaneye oraya yakın kontrole gitmişken bakacağım :) Bir kaç model unutmassam çekerim senin için yine de
DeryaKuzusu espalp espalp kraft iki katı fiyattaydı bugün baktık da siz hangi modelini ne kadara aldınız?
DeryaKuzusu espalp yataklar 150 TL civarıydı ebebek te. Pamuk. Acaba o ölçülerde annemize yaptırsak nasıl olur ince birşey? O ince hazır yataklar yeterli midir sizce? 🤔
espalp DeryaKuzusu Hepsiburada’da pier cardin’in 75 miydi 90 lira mıydı neydi dün akşam baktım hala öyleydi fiyatı. Ama onlar da pek kalın değil. Ben de nasıl yapıcağımı bilemedim açıkçası🤷♀️
Yegino Bkr10 25+4'üz ve sanırım 7kilo aldık bebiş 24. Haftada 720 gramdı. Kahvaltıda en az 1 tane haşlanmış yumurta ve bol peynir tüketiyorum gün içinde meyve kuruyemiş atıştırmalıklar akşamları bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum yemeğin yanında günde bir tane maden suyu ve bol bol su içiyorum arada ufak kaçamaklar da olmuyor değil tabi 🙂
DemetDigesu Kızlar bende 21 haftalıgım bazı kıyafetletını aldım ama ekım bebegı oldugu ıcın sımdı yazlık urunler on planda eylulu beklıyorum yatagı , arabası vs aldınız mı ben temmuz sonunda alayım dıyorum
Ozge3747 DemetDigesu Ben odasını, arabasını ve bazı ihtiyaçlarımı aldım canım, yukarıdaki yorumlarda sormuşlardı yazdım neler aldığımı. Erken Doğum riskim de var son zamanlara bırakmak istemiyorum.
espalp DemetDigesu ben sadece park yatak aldım trendyolda indirime girince 🤷♀️ Ben de eylülde alıcam her şeyi acele etmek istemiyorum bu sıcaklarda alışveriş için gezmek zor eylülde biraz daha serin olur diye düşünüyorum
DeryaKuzusu DemetDigesu bn de belki kurban bayramında indirimler olur diye bekliycem. 🙈 Temmuz sonu galiba o da