Deletedmom67 Busranrunal çileği tuzlayarak 😊 ayy çok değişikmiş 🙂 kız mı geliyor ohh sağlıkla gelsin annesi
Deletedmom67 Senailhan aynı anda mı 😂😂 yaaa güldürdün beni 😊 valla hamilelik normal değilmiş bende inanamıyrum kendime 😊
Deletedmom67 Sabrszanne3535 😊😊 turşu reçel 😊 ah bu hamilelik neler yiyoruz böle 🙂 sağlıkla gelsin paşaaa
Sabrszanne3535 Deletedmom67 amin inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin😊eşim nasıl mide var diyo ama canım isteyince mecbur yiyorm
Deletedmom67 Sara haha 😊 şaşırıyorum kendime ya ani damak zevkim değişiyor ama yanlız değilmişşm cok sevindim 😊
Sara Deletedmom67 Evet yalniz degilsin😂😂😂Ben limon yiyorum sora bide bakmisim ki cikolataya baslamisim yimege 🤣
Deletedmom67 brglazgn yaa 🙂 bendede mide bulantısı var ama boğazımda durmuyor . Yiyorum sonra uzanıyorum midem diye eşim kızıyor 😂😂🙈
brglazgn Deletedmom67 valla bi kaç gün önce çok fenaydım çok şükür iki gündür yok bi uyku haliyle mücadelem kaldı 😂 iki gündür de evde ne yesem ne yesem diye dolanıyorum artık benimki hallerime gülme krizine giriyor 😂
Sonay Deletedmom67 maşallah cnm dikkat et 😊 bigun bitanesini ye diğerini sonra ye bari çok kilo yapmasın 😳😂