Deletedmom67 Canım cikolata istiyor yerken tuzlu kraker istiyor.az önce cips cekti 2 tane yedim aklıma un helvası geldi kalktım onu yaptım 😂 9 haftamız bitti ama tatlı mı tuzlumu seviyorum bilemiyorum kızlar 😂
Eylem Deletedmom67 2 hafta sonra sonra doğum var hâlâ öyleyim turşu suyu icip bi anda tatli krzim tutuyor 😂😂😂
Busranrunal Deletedmom67 aynı bende öyleydim kızlarım olacak inşallah çileği tuzlayarak yiyorum düşün
Sabrszanne3535 Deletedmom67 tursu yeddikten sonra ekmeğe reçel sürüp yiyorum halada öyleyim cinsiyet erkek
Damla6606 Ne güzel işte 😊 ben 9 haftalıkta bulantı ve kusmadan hiç bişey yiyemiyodum gerçi halada öyleyim her buldunu ye bence canım 😊😊
Deletedmom67 Damla6606 yaa bulantı cok kötü evet.bende de oluyor ama geçiyor şükürler olsun 😊 şuan iyimisin kaç haftalıktasın ?
Damla6606 Deletedmom67 önceye göre cok iyiyim hastanede yattım serumla düzeldim biraz şimdi sabah bulantıları oluyo ilaç kullanıyorum onun içinde 10+2deyiz minigimle cinsiyet için sabırsızım 😊😍
Sav Deletedmom67 kac haftalik oldun sinem benimde cok bulantilarim var sabahtan aksam uyuyana kadar her dk 😐😐😐
Deletedmom67 Damla6606 yaa hastanede yatcak kadar cokmuydu bulantın gecmıs olsn cnm 😊 evet zaman azalsında bilelim bıdıklar kızmı erkekmi 😊
Damla6606 Deletedmom67 çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın sabahtan aksama kadar 10 11 kez çıkartıyodum su bile içemiyodum 5 kilo verdim şimdi randevu gününü 4 gözle bekliyorum 😊
Deletedmom67 Busranrunal çileği tuzlayarak 😊 ayy çok değişikmiş 🙂 kız mı geliyor ohh sağlıkla gelsin annesi
Senailhan Ohoo bunlar ne ki ben turşuyla çikolatayı aynı anda yemiş insanım ikisi arasında karar veremeyip 😂😂😂 Normalde hayatta yapmayacağım şey tabiki hamilelik böyle demek ki 😂
Deletedmom67 Senailhan aynı anda mı 😂😂 yaaa güldürdün beni 😊 valla hamilelik normal değilmiş bende inanamıyrum kendime 😊
Deletedmom67 Sabrszanne3535 😊😊 turşu reçel 😊 ah bu hamilelik neler yiyoruz böle 🙂 sağlıkla gelsin paşaaa
Deletedmom67 Sara haha 😊 şaşırıyorum kendime ya ani damak zevkim değişiyor ama yanlız değilmişşm cok sevindim 😊
Damla6606 Deletedmom67 aynen öyle şimdide sancılarım oluyo adet sancısı gibi ayy allahım ne zaman biticekte rahat bi hamilelik geçircem diyorum 😊😊