Asliyildirim Merve526 Bigsizebutik Buyukmoda.com Lilas Xxl-Büyük Beden Abiye Bedrin XXL Tuvid XXL Bunlara bi bak
ozlemky Merve526 merhaba 😊 abiyefon sayfasının hamileler için abiye koleksiyonu var ordan bakabilirsiniz. benimde eşimin kardeşinin düğünü var Temmuz’da ordan almayı düşünüyorum.
Rrraaaiiinnn esra1907 merhaba bu elbiseyi ben magazadan aldim ama izmirde bi magazada beden buldum :) fiyati cok uygun nasipse benimde kuzenim evlenecek bende orda gycem hem rahat hem fiyat uygun hem guzel yazlik :)
zynp1512 Merve526 benimde cumartesi abimin nişanı var ve ben 38 haftalığım çok acil oldu kıyafet bile alamadım bende
espalp Merve526 bi tane şifon elbise verdi kuzenim öğrencilerimin mezuniyetinde giydim. Lcw’den almış çok hoş şifon gece elbisesi tarzı. Lcw’nin sitesinde o tarz elbiseler var baya bayramda elbise bakarken görmüştüm
25agustos Merve526 3 gün önce bendevı telaştaydım fotoğraf çekimi için. Trendyolda güzel elbiseler vardı indirimde. Birde moda labio da var. Ben ordan aldım 120 tl den sepette %20 indirimle 100 tlye aldım canım.