NurdanHakan [bilinmeyen] cevabınız basitliğinizi kanıtlıyor buraya yazan arkadaşa yüksek bir kelime dahi Yazmadım Önerileri yazdım Dilersen onlarıda oku posu açan bayana biz Öneride bulunuyoruz bi Eksik içse bebeği için güzel bişi biraz kendini geliştir iç deseydin düz bir mantık olurdu ama mantık aramak sen gibilerde mümkün değil Kaynanam dahi içmiş die ikinci kuşağı örnek verdiğine göre iç demene lüzum var mı....Senin beni alkışlaman gerek cünkü cok basit bişi Yapmamışım sana göre sigara içmiyor olmakla eğer basit bişiysee Kendinde yap anneni çevreni Örnek alacağına iradeli İnsanları örnek al belki biraz Azmi’n olur bırakmıyorsanda buralarda vicdanı rahat olmayan insanlara kötü Örnek olma
kelebekanasi Günde 1 paket içen ben öğrendiğim gün bıraktıysam bence herkes bırakabilir. Ben ki hep korkuyordum hamileyken nasıl bırakıcam diye ama insan vicdanen içemiyormuş meğer. Hiç tiksinmedim şuan elime alsam bir güzel eskisi gibide içerim ama bebeğime asla bunu yapamam ki zaten bıraktıktan 1 hafta sonra aramıyorsunuz artık. Bence her sigarayı elinize aldığınızda diğer ekinizede ultrason resminizi alın belki vazgeçersiniz. Zor olduğunu biliyorum ama yapmayın bebeklerinizi düşünün
Elif1147 TugbaYazgan şuan dehşete düştüm ne demek bırakamıyorum nasıl kıyabiliyosnz bebeğinize.bnm kayınvalidem üçiuomş eşime hamileyken.doğduktan snra aylarca hastanede yatmş eşim bir sürü rahatszlık geçirmiş.
Domatesimm TugbaYazgan çok özür dilerim ama nasıl bırakmıyorsunuz insan bile bile bebeğini zehirler mi 😞 ben de kullanıyordum. Hamile Olduğumu duyar duymaz bıraktım ağzıma sürmedim bi daha 😞 yargılamak gibi algılama ama kendin için değil bebeğin için içme insan evladı için her şeyi yapar dayanırsın
AlevAkoluInce Herkese merhabalar yazışmaların bazılarını okudum ve aklım almadı bi anne ya da bir anne adayı nasıl bu kadar mantıksız konuşabilir 🤔 eğer orta da bir melek varsa ve annenin kötü alışkanlıkları varsa bırakmak zorunda YÖK stres YÖK sıkıntı ben bunların hiç birine inanmıyorum Kendimde günde 2pakete yakın sigara içiyordum ve sigarayı o kadar çok seviyordum ki başladıgımdan beri bir kere bile olsa ne azaltmak ne bırakmak istedim fakat hamile olduğumu öğrendiğim anda sigara içmeyi bırakın sigara içilen ortama bile girmiyorum bu tamamen vicdan ve masum bir bebeğin sağlığı söz konusu .. evet her şey Allahtan gelir kabul ediyorum ama sen önlemini al yapılmaması gereken şeyleri yapma .. ve İnanın hiç tiksinme olmadı hala çok seviyorum ama bunu bebeğime yapamam yapmamalıyım bunun bilincinde olan her anne ben inanıyorum ki su dakikadan sonra son sigarası olur ve birdaha içmez .SİGARA İÇEN ANNELER BEBEĞİNİZ BUNU HİÇ HAKETMİYOR LÜTFEN İÇMEYİN LÜTFEN 🙏 başaran anneler var siz neden başarmayacaksınız ki 🤰🤱🏻
TugbaYazgan Arkadaşlar verdiğiniz tavsiyelere caydırıcı mesajlarınıza minnettarım lakin tartısma olmamalı akıl verme olmamalı sadece bi başlık açtım evet vicdanen hiç rahat deilim bu durumuma eşim bile karısmıyor bana bırakıyor içene kadar sonra pişmanlığım cok oluyor ve 7yaşında oğlum var ondada azaltmıstım ama bırakamamıstım sigaranın elbetteki vijdan rahatlığı olmaz bebekle sigara kıyaslanamaz bebek olmasada o sigara hayattaki olan evlatların geleceği için kendi sağlığın için bırakılmalı sadece içimizdeki beden için kıyaslama yapılmamalı Allahım herkesin hayatından söksün alsınn bu illeti henüz6haftalığım 1paketten fazla içiyordum baya düşürdüm bırakmmak nasip olur inş yadırgamayın kıyaslamayın dua edin😉🙏🏻
Senemkara Gunde 2 paket sigara icerdim hatta ac karnina icmeyi seviyodum tok karnina fazla sevmiyodum taaki hamile oldugumu ogrendigim gun azima surmedim cuunku bunu bebegime yapamazdim onun ne gunahi var duman icinde kalicak sende boyle dusun canim birakmaya calis gercekten cok zararli
ElifKarata İlk 6.haftama kadar içtim şuan 10 haftalığız ağzıma sürmedim irade meselesi insan içindeki cana kıyamıyor yanımda dahi kimseye içirmiyorum.içenlerede hak veriyorum ama bu iş kafada bitiyor . Paketi alıp buruşturamıyorsanız asla bırakamazsınız. İsterseniz buruşturmayı deneyin. 🤣😘
Asliemir Canlı örnek olarak yengem, annesi sigara kullanıyor halâ ve yengem astım hastası. Sigarayı bırakmak zor , imkansız, yapamıyorum demeyin. Bunlar mazeret değil. Eğer sağlıklı bir bebek istiyorsanız kriz de geçirseniz içmemeniz gerek.