Bsrksc nurhayatogul ben sırf moralimi bozuyor diye doktorumu değiştirdim şuan çok memnunum. Şu zamanları güzel ve keyifli geçirmek en önemlisi ve benim doktorum gayet sağlıklı güzel dedi. Sen yine muz kaşar yumurta süt tüket ama keyifle yap. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
Kahraman35 nurhayatogul ayy evet canım dün gittim yazmayı unutmusum. 2550 olmuş minnoşum. Iyi dedi doktorum çok şükür. 6 günde 200gr almış sanırım. Ama doktorum bunlar tahmini ölçüler dedi.
BaharSefvan Ben de 35 haftamdayım canm bebeğim 2.200 gr doktorum gayet normal dedi. Biz tahmini ölçüm yapıyoruz bu kilo daha fazla olabilir dedi. O yüzden rahatım 🤗
Ahmetefe nurhayatogul Canım geçen gebe okulunda mercimekli bulgur pilavı ye demişti acayip kilo aldırıyormuş kesinlikle tavsiye ederim 😊
Mermaid16 nurhayatogul kesinlikle kaşar 1 haftada farkı görürsün .. günde 200gr kaşar ile haftasını hemen yakalarsınız
momof3 nurhayatogul Muzu dilimleyip üzerine bal gezdirip ceviz koyup ye 🙈 Hem tadı Harika oluyor hemde bebek için iyi
Mnkanne nurhayatogul canım 5 günde 750 gram aldı benim minik yulaf+yoğurt+pekmez karıştır ye bunlar sayesinde
Mnkanne nurhayatogul benim bebiişte zayıftı günde iki kase yedim şuan 1 hafta önde gidiyo bebişim bi öğlen ye bide akşam ye canıö faydasını gördüm ben inş sende görürsün 😊😊