Nur9286 Dün imom kullanmaya başladım mide bulantılarım çoktan gitmişti 21+4 üm acaba imom mide bulantısı yapıyor mu kullanan bileğidir olan anneler yardımcı olurmusunuz birde imom bebeği güzel geliştiriyor diyorlar doğrusudur?
alinci01 Nur9286 canım ben 7.ayıma kadar imom kullandım çokta memnundum.Bende bulantı falan yapmamıştı.Onu kullanınca ekstra vitaminde almama gerek kalmadı.Çünkü içeriği oldukça zengin ☺️
SenAr Nur9286 benim doktorum da bebek için muhteşem bir içeriği var demişti. 15.haftadayım başından beri kullanıyorum. Mide bulantısı vs hiç yaşamadım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence.
Gulcan123 Nur9286 merhaba bende 28.haftadan beri kullanıyorum herhangi bir miğde bulantıs yapmadı hemde bebeğime çok güzel kilo aldırmış devam ediyorum kullanmaya
eddya Nur9286 Canim ben 32 haftayım bugüne kadar hep kullandım kullanmaya da devam ediyorum. Mide bulantısı falan yapmadı hiç. Evet bebeğin gelişimi içinde en iyi vitamin diye biliyorum.
Nur9286 alinci01 teşekkür ederim bende biraz bulantı oldu sanırım safram Yok o yüzden bende Doğuma kadar kullanacağım hatta Doğumdan sonra imom latte var ondan da düşünüyorum
Serenaynaynay alinci01 ya canım kullanım sekliniz nasildi. Bana eczaci yemekten sonra tok karnina alabilirsin dedi. Fakat vitamini arkadasimdan aldigim icin uzerinde sabah aç karnina yaziyor celiskiyr dustum. 😔
Nur9286 eddya evet içeriğini okudum extra birşeye gerek Yok içinde bebeğin alabileceği vitamin omega mevcut galiba bende safra Yok o yapmış olabilir🙄😇
ozgeya Nur9286 Ben 5.haftamdan doğum sonrasına kadar kullandım.Öyle bulantı vs özel bir durum yaratmadı.Çok da faydasını gördüm ayrıca.Hala Doğum sonrası olan çeşidini kullanmaya devam ediyorum.
Nur9286 ozgeya harikaymış bende Doğum sonrası nı da düşünüyorum imom latteyi bende safra Yok belki de o etkilemiştir olsun yine de bebeğimden önemli değil😊
Gulcan123 Nur9286 şu an 32+4 olduk canım iki gün önce gittim doktora 1900 gr 44 cm olmuş meleğim maşşallah ❤️
MelisaKara Kızlar benim doktorumda imom yazdı bana ama ben hap yutamıyorum diye kullanamadım. Muadil şurup ya da suda eriyen tablet ya da dil altı sprey bilen var mı?
Ahsen1625 MelisaKara Ayni brn bende buyuk haplari yutarken zorlaniorum balik yagi aldim hem kokusu hem buyuklugunden geri verdim ne iceyim bilemedim oneri varsa dikkate alirim
Esesen MelisaKara canım bende içemiyorum hap pek de meyve suyu ile içiyorum anlamıyorum bile içerken bi dene olmadı
BaharSefvan Nur9286 canm ilk ayımdan başladım 34teym şuan hala kullanıyırm bi sıkıntı yaşamadm 😬🤷🏻♀️
Nur9286 BaharSefvan valla Maşaallah benim bünyem hassas sanırım ondan da kaynaklı safram da Yok oda etkiliyor olabilir🥰