Arzu61 Betul3535 yok üç kez bariz bir şekilde hissettim gazdan farklı canım hissettiğinde anlayacaksın
Aysegul0506 Sulebrk miğde bulantıları halsizlik kusmalar yorgunluk biraz Zor geçiyoe birtanede kızım var onunla ilgilenemiyorum çok üzülüyorum
Aysegul0506 Syst33 amin cnaım benım allahım kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻🤲🏻 Hepimizin benişleri sağlıklı sıhatli olsun 🤲🏻🤲🏻 Anneler başka ne isterki onalr iyi olsun yeter 😍
Melikeglbs Merhaba bende 11+6gunlugum hiç bişey yemek etmek istemiyorm herşeyden tiksiniyorm halsizm kafamı kaldıramıyorum ceviz süt fındık fıstık bunlsrı bile yiyemiyorum sizde de oluyormu🙄
Dmlakkayaa Skn23 hadi hayırlısı olsun diyelim sağlıklı olsun da önemli olan o :) ben de 12. Haftadayım 13te gel cinsiyetine bakalım dedi doktorum ama böyle sonradan cinsiyet değiştiğini duyuyorum pek de güvenilir olmuyor sanırım bu haftalarda 😃
Skn23 Dmlakkayaa bende hep burda okuyordum başıma geleceğini hiç ummazdım😂 Ama 11 de öğrenenler bile var 😁 şans 😁
Arzu61 Sulebrk evet işte o seyirme gibi olan şey onun minik hareketlenmesi☺️ Erken hareket eden bebek için cinsiyetinin erken olacağını söylüyorlar ne derece doğrudur bilemiyorum
Aysegul0506 Gami89 inşallah canımm gerçekten çok zor hala hiç birşey yiyemedim. 😭 yiyemiyorum. 5 kilo verdim. Midem sürekli bulanıyor ne yerdem çıkartıyorum zor geçiyor 🙄