Aysegul0506 Kızlar. Ben bursada oturuyorum. 11 haftalık hamileyim. 2. Bebeğim tanışalım hafi gelin 🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Smybsr Maşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🤲🏻 Bende 11+3 heyecanla gün sayıyoruz 😍
Beyaz1 Bende buradayım 10+5 olduk fakat çok korkuyorum birsey olur die devamlı yatıyorum dinleniyorum
Aysegul0506 Beyaz1 bir sıkıntın yoksa evham yapma canım. Allahım saglıkla sıhatle doğurmayı nasip etsin inşallah
Dmlakkayaa Ben de 11+ 5 im doktor 13. Haftada gel ense kalınlığına bakalım dedi ve cinsiyet söyleyecek bakalım inşallah :)
Arzu61 bebeğin hareketlerini hisseden var mı aranızda kızlar ben hissetmeye başladım özellikle soğuk bir şey içtiğimde oluyor
Sulebrk Arzu61 ya benim kasıklarımın orda bişeyler oluyor anlatamıyorum öok hafif ama hissediyorum gaz olmadığına eminim
Arzu61 Betul3535 yok üç kez bariz bir şekilde hissettim gazdan farklı canım hissettiğinde anlayacaksın
Aysegul0506 Sulebrk miğde bulantıları halsizlik kusmalar yorgunluk biraz Zor geçiyoe birtanede kızım var onunla ilgilenemiyorum çok üzülüyorum
Lilightyesim @Sulebrk evet canım bende anlatamıyorum bi ağırlık var gibi mi desem değişik 😊 bende 11+1 sağlıkla gelsin hepimizn kuzusu 🙏rabbim olmayanada nasip etsin inşallah
Syst33 Aysegul0506 11+6 haftalık hamileyim bende 2li taramayı da yaptırdım sonuç 2 hafta sonra çıkacak İnşallah güzel sonuçlar alırım hepimizin bebekleri sağlıklı olsun İnşallah 🙏
Aysegul0506 Syst33 amin cnaım benım allahım kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻🤲🏻 Hepimizin benişleri sağlıklı sıhatli olsun 🤲🏻🤲🏻 Anneler başka ne isterki onalr iyi olsun yeter 😍