Littleprince_smother Seherr yaptım derken kendiniz mi yaptınız acaba sağlık ocağında yaptırılıyor çünkü belki kendiniz yaptıysanız daha tam vaktinde yapamamış olabilirsiniz ben bi saat sonra diye gittim biraz erken gideyim dedim hemen aldı kanımı baktı 200 çıktı ebe erken mi baktırdın ddi iki kere daha kanımı aldırdı sonra değer normale döndü yani
Seherr Littleprince_smother devlet hastanesinde yaptırdım canım doktorum istediği için suyumu fazla gördü
Seherr lilamom 28+3 üm şuan inşallah diyetle hallolur ya gerçi diyet bile zor bana :))) karpuz dondurma çok yiyorum :(
Seherr 1prensesannesi bazıları zararlı diyo ama ben inanmıyorum benim doktorum doçent perinatolog ve akrabam kötü birşey olsa önermezdi kendiside söyledi hiç bir zararı yok diye
1prensesannesi Seherr evet bencede hic bir zarari yok yaptırmadan nerden bilecektin. Nasil diyet veriyorlar acaba eger yollarsa seni doktorun bilgilendirirsin artik bizi canim
eylulvari Seherr benim 140 altına düşene dek yani 3 kere tekrarladılar 1er saat ara ile. muhtemelen doktorun diyetisyene yönlendirir. uzak durman gereken şeyler biliyorsundur zaten 🥰 geçmiş olsun
Littleprince_smother Seherr hııı tamam o zaman canım ben yaptım demişsin acaba kendin mi yaptın diye merak ettim o zaman sanki birazcık yüksek gibi yine doktorun bilir tabi en iyisini🙏🏻♥️
lilamom Seherr karpuz cok yeme canim karpuz seker ve sudn ibaret zaten, ayrica malesef meyve hic masum degil doktorlar uygun bulmuyor gunde bir tane avucun kadar yemelisin oda aksam degil ogleden sonra :) dondurmaya bende engel olamiyorum😂
lilamom Seherr aynen yani meyve dogal diye oyle sinirsiz yemeye musade etmiyolar taneyle buyukluk olarak kendi avucunu olcceksin 😂 oda kilo aldiriyo ve sekeri cikariyo malesef
kubra-26 Seherr 140 a kadar normal canım seninki biraz yüksek çıkmış benimde ilk yükleme yüksek çıktı sonrasında ikinci yükleme yapıldı dört kez kan verdim ama sonucum normal geldi.Yoksa diyetisyene yönlendiriyordu ama gerek kalmadı çok şükür sende ikinciye baktır bence.