Skn23 Kızlar bi kaç tanıdığım maden suyu iç hergün bitane dediler .. bu konuda bilgisi olan yada içen var mı?
35ilknur35 Skn23 evet bende içiyorum doktorumda önermişti zaten hergün içemesemde aklıma geldikçe içiyorum hiç bir zararı yok ama sadece günde bir tane ve sade maden suyu olmak şartıyla
Ayesray Skn23 evet canım magnezyum açısından zengin olduğu için sade soda öneriliyor bende içiyorum her gün bi tane
Kalpatisim Bende içiyorum Dr. İzin verdi günde iki tane icebiliyirum sade.tabiki de mideme.cok iyi geliyordu.😇🌼
Esramese Skn23 mideye kramlara odeme herseye iyi geliyo nornlde agzima suremezken simdi sodayla aşk yasiyorm
DamlaMehmetali Benimde sırt ağrılarım oluyor sağlık ocağındaki ebe magnezyum eksikliğinden oluyor günde iki tane soda içebilirsin dedi
Nurcan6148 Skn23 Doktorlarda bir garip bana kesinlikle içmeyeceksin dedi dojtor.Herhangi bir rahatsızlğımda yok
novice_mom Nurcan6148 Çok ilginç gerçekten. Benim doktorumda içebilirsin içinde kalsiyum var demişti. Önermeyen doktor ilk defa duydum açıkçası.
Bendisdemir Ben soda yerine mineralli su içiyorum her gün bir bardak dr a sormadım faydası olur mu acaba?