Ass-46 haziransekiz canım ben 41 haftada bekliyorum hala 2 cm açıklıkla sen daha erken var daha zamanın senin
bmomsy haziransekiz ben daha dün oldum ama bizim kız pek niyetli değil halbuki 32.haftamda erken dogum riskim vardı :) korktuk erken gelir Allah korusun küvezde kalır kilosu az olur diye simdide yalvarıyoruz gel diye kendileri bu sefer oralı olmuyor
bmomsy haziransekiz evet bu yönden hiç düşünmemiştik ama tamam ilk yaramazlığını yapsın ve sözümden çıksın
erda Bende bugün 38+2 oldum Çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam var nst de sancı çıkmadı zaten açılmayı da farketmedim haftaya Cuma tekrar kontrolüm var
DuyguSenturk haziransekiz 37+4 olduk bizde ama belirti yok yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek😌
erda haziransekiz şuan herşey normal bir şey olursa gel Cuma günün ki kontrole göre bakıcaz yeniden nst çekilecek belki yine açılmaya bakılacak 4-5 cm olursa yatış verir doğurturum dedi suni verir heralde ama ben o konuda karar vermedim umarım Cuma’ya kalmadan doğururum
Mrc_bbk Bende geç gelecek diyo çok stres yapıyorum ama benim alttan baskım çok var karın sertleşmesi ve adet sancısı gibi hafif sancı var ama tık yok
haziransekiz Ass-46 zaman geçmiyor gerçekten. Ailemden yaşadığım şehirden uzağım kimsem yok dışarı falan da çıkmıyorum çok sıkılıyorum evde. Gelsin istiyorum
Hilayse haziransekiz bende de bir belirti yok önümüzde daha 3 hafta var herkesle kendini kıyaslama moral depolamaya çalış böyle moralini kendi kendine dusuruyorsun
haziransekiz Hilayse bilmiyorum valla bakıyorum herkes 38de falan çatırrrr çutur doğuruyor bende hiç bir ağrı sızı yok