haziransekiz Beyzaba senin durum daha vahimmiş. bu gidişle benimde öyle olacak bebek kanala inmiş mi peki?
Beyzaba haziransekiz evwt doğum pozisyonunu almis ama daha var gibi gözüküyor dedi doktorumuz 2 gün önce gittim kontrole haftaya tekrr gidecegim inşallah doğururum gitmeden 😄
Zeynka Hamisanne evet hissettim, kasıklarımda bi anlık şiddetli batma şeklinde ağrılar oldu, o anlarda özellikle ekrana baktım hatta
emirhaninannesi haziransekiz bende merak ediyorum sadece yürüyünce asagiya baski yapiyo yoksa squat flan yapiyorum hali siliyorum merdiven cikiyorum ama hic bi belirti yok bu gdisle 41 i gorucez korkarim ben kendimi ona hazirladim🤦♀️
haziransekiz emirhaninannesi bende sadece bazen nadiren yaniiii yürüyünce aşağııı baskı hissediyorum:) ne demek oluyor acaba o
Woerigjjjffjdkfkx haziransekiz valla o belirti biandada gelebiliyor oğlumda gayet iyiyydim ağrı sizi bişey yoktu gece suyum geldi mesela
bmomsy haziransekiz bendende sıfır belirti nolucakk bilmiyorum hiç hergün yürüyorum spor yapıyorum ama ne acılma ne yumusama
Zeynka Emine071 bende de şuan baskı dışında bir şey yok, pazartesi tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktor
bmomsy haziransekiz ben daha dün oldum ama bizim kız pek niyetli değil halbuki 32.haftamda erken dogum riskim vardı :) korktuk erken gelir Allah korusun küvezde kalır kilosu az olur diye simdide yalvarıyoruz gel diye kendileri bu sefer oralı olmuyor