Htczmra Decavit kullananlar nasıl kullanıyor 2 gündür akşamları alıyorum sabaha bulantiyla uyanıyorum kahvaltı yeme istahimda kalmadı decavitten mi kaynaklaniyor
deletedmom435 Htczmra decaviti ben ikiye bölerek kahvaltıdan sonra alıyorum. Çok büyük bütün yutamıyorum midemi bulandırıyor. Önemli olan kahvaktıfan sonra içmek bence. Bende mide bulantısı yapmıyor :/
Gamzelianne34 Htczmra 26 haftaligim doktor muayensinde decatit alma artik ihtiyaciniz yok hic sadece kan ilacini al ac karnina dedi biraktim tuwaletide siyah yapiyodu berbat cidden ya :( demir ilaci
Aselelcin Htczmra bende bi yan etkisi olmadı hamileliğimin başından beri kullanıyorum her gün. Ama bazı arkadaşlarda mide bulantısı yapmış. Yan etkisi varsa doktoruna söyle başka ilaç verebilir canım
Pelin86 deletedmom435 doktora söyledinimiz kirip içtiginizi bazi ilaçlar kirilmasi iyi degilmiş çentikli degil ya decavit Rabbim korusun canim bisey falan olur
Htczmra defne55 ben zaten 20. Haftada başladım kullanmasam sorun olurmu acaba başka esdegeri vermedimi
defne55 Htczmra yok vermedi benim doktorum beslenmene dikkat et zorlamaya gerek yok kendini dedi içmiyorum bi sorunum da yok
beatiful_baby27 Hilahila dışkıda siyahlıgı demir ilacı yapıyor diye biliyordum ben vitamin ilacı niye yapsınki ikisinide bir kullanıdıgımız için Demir ilacı yapıyor bence
Hilahila beatiful_baby27 demir ilacı da yapıyor Ama iyi bir şey değil bildirmeniz gerekiyor. Benzeri bir ilaçla değiştiriyor doktor.
Hilahila Ben 3 4 hafta önce decavite başladım. Bir hafta içinde hep simsiyahtı. Doktora bildirdim. Hemen bıraktırdı. O da decavitin yan etkisiymiş. Ve devam edilirse bağırsak kanaması olabilirmiş.
Htczmra Hilahila teşekkürler gerçekten 2 gün bile ağır geldi galiba bu ilaç zaten imom kullaniyrm ondada bı sürü vitamin var kan degerlermde normaldi doktora ben söyledim decavite baslamadm die öyle vermişti
Celins_ Htczmra Yemekle beraber kullanıyorum yemeğin hemen başında içip sonra yemeğe başlıyorum öyle söyledi doktorum.
Kumperisi Bu ilacı ne kadar süre kullanıcaz 32. Haftamdayım hala kullanıyorum ne zaman birakiliyo bilen varmı doktoruma sormayı unuttum
Gamzelianne34 Kumperisi ben 26 haftadayim dr artik gerek yok birak dedi kana devam et dedi devlet doktoru bende biraktik demiri