Cansu37 Ozgetumurlenk Allahhımmm çok güzel ya ... darısı başımıza bizde bebişlerimizi inşallah sağlıkla alırız 😍😍
Ozgetumurlenk BaharSefvan 😊😊hep mutluluktan bende bir cok hikayede öyle olurdum resmen kendim yaşamış gibi sağlıkla gelirler bebişleriniz insallah 🙏👶👶👶
Kuzummm Ozgetumurlenk maşallah. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı benim başıma.
nurkiyak Ozgetumurlenk senin adına çok sevindim canım mutlu sonları duymak çok güzel 😍 darısı bizim başımıza inşallah
ZeynebFuad Ozgetumurlenk gozunuz aydin. Salikli saatli buyusun insAllah😍Hayirli evlat olsun🙌🏻🙌🏻😊darisi bizim basimiza kucahimiza alalim bebislerimzi🙌🏻♥️
Uykucukus Ozgetumurlenk Öncelikle koca bir MAŞALLAH Hayırlı Ugurlu olsun bebeişiniz Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin buradaki dogum hikayelerini okumak çok hoşuma gidiyor yazdığınız için teşekkürler ❤️
Ozgetumurlenk Uykucukus amin canim sağol. Insallah sizde saglikla alirsiniz sizinde dogum hikayelerinizi okuruz insallah 🙏🙏😊
Emine-07 Ozgetumurlenk Allah analı babalı büyütsün benim sor mak istediğim şu suyunuz gelince böyle hastaneye gidinceye kadar şaldır şaldır geliyor mu bir anda gelip bitiyormu benim ebemde suyun geldikten sonra duş al öyle gel hastaneye diyor
Ozgetumurlenk Emine-07 canim kişiden kişiye değişiyor bazilarinda biraz gelip kesiliyor bildigim kadariyla benimki cok ince birsekilde durmadan geldi
Misskokulumm Ozgetumurlenk yaaa çok duygulandım sonu da çok tatlı anayiz sonuçta 🙈😂rabbim o güzel meleği hayırlı evlat etsin inşallah 🤲 darısı bizim de başımıza dört gözle bekliyorum oğlumu 🌸🐣