Meliikee yigitalptb bende öyle düşündüm ama sizin kararınız içinize hangisi sinecekse o olmalı sizin bebişiniz sen beğendiysen bitmiştir 😊
Yasinmetem Sltnzlm onun daha haberi yok 😂 kesin oda istemez hatta eski isim takar hiç yenilikçi değil
Seyma94 tulinakrep tulinakrep isim çok ama bizimki maalesef kısıtlı :) kayınbabamın ismi olacak Orhan onun yanına isim arıyorum
zehradem Yasinmetem Biz de bugün İlknur Sare'ye karar verdik ilk bebeğimiz diye eşim İlknur istedi ben de Sare koydum uyumlu mu dersiniz 😊
Adves Yasinmetem Benimde Eylul meva olucak genelde meva isminden kimse hoslanmadi kime ne seninkide guzel bence
tulinakrep Yasinmetem karıştırmak istersek İnan sadece isme değil aldığımız kıyafete bile laf ederler o yüzden baştan herşeyi belli etmek gerekir
Htcgnl Yasinmetem ben beğendim canım böyle değişik isimler hoşuma gidio benim kulağada hoş geliyor bence
_Merius_ Yasinmetem kesinlikle çok güzel sen seslen kızına en güzel öyle belli oluyor bence " mevaaaaa hadi annecim uyku zamanı " 😊😊 bence metenun yanına çok tatlı 🧡🧡🧡
Bahar4730 Yasinmetem meva ismini anlayamıyorlardır benim yiğenimin adıda Neva herkes başta şaşırdı ama artık alıştık neva ismi çok güzel geliyor 🥰