Yasinmetem Merhaba bir oğlum var yasin mete. Kızım olacak yaren meva olsun istiyorum ama kime desem burun kıvırıyor sizce nasıl cokmu uyumsuz
yigitalptb Yasinmetem güzel ama meva anlaşılması zor bence çocuk sorun yaşar. Yaren gayet güzel yanına başka bir şey düşünebilirsiniz 😊
Seyma94 Yasinmetem bende aynı sorunu yaşıyorum benim ilk çocuğum olacak ben isim bile bulamadım hala ilk ismi tamam ikinci ismi yok oğşımhn ☹️
Yasinmetem yigitalptb meva bu ara cok moda birde meteye uyumlı olsun istedim minavar oda akrabalardan 4 kişinin ismi.
Meliikee yigitalptb bende öyle düşündüm ama sizin kararınız içinize hangisi sinecekse o olmalı sizin bebişiniz sen beğendiysen bitmiştir 😊
tulinakrep Bence gayet güzel uyumlu bi isim başkalarının dediklerine kulak asmayın bende 2 isim kullanacağım öykü Mila direk niye 2 isim 1 tane olsun yok Anlamı güzel olsun öyle olsun böyle olsun diyorlar hiç takmıyorum benim çocuğum sonuçta 😂
Yasinmetem sevval55 ay cok tsk ederim ben bile tepkilerden kararsız kalmaya başlamıştım kötü bir isim mi diye
Yasinmetem Seyma94 bende oglumda oglum dogdu 19 günlük oldu yeni kimlik cıkardık . Bunda adı ne olcak cok merak ediyorum
Htcgnl Yasinmetem ben beğendim canım böyle değişik isimler hoşuma gidio benim kulağada hoş geliyor bence
tulinakrep Yasinmetem karıştırmak istersek İnan sadece isme değil aldığımız kıyafete bile laf ederler o yüzden baştan herşeyi belli etmek gerekir