ezehra Omaraysegul ay çok mutlu oldum valla bi şey sorcam doğumdan hemen bebeği veriyorlar mı anneye o ilk hemen devlette yapmıyorlar diye duydum çok üzüldüm inşallah öyle değildir
Nur___ ezehra detaylı ultrason için mecbur gitmek zorundayım çünkü devlet hastanesinde detaylı ultrason yok direkt oraya sevk veriyorlar 😶 katlanıcaz artık,
tubasd ezehra ben 25. haftama kadar gittim zübeyde hanima dr özlem özgün uyanıkları tavsiye ederim nazik ilgili bir bayan soru sordugunda nazikce cevaplıyor fitrat olarakta sakin bi yapiya sahip zaten🌸
Deryahlas ezehra ben kontrollere özele gidiyorum doğumu da Şevket Yılmaz da düşünüyorum oraya da gidiyorum kontrollere doktor iyi ama ebeler yaptırıyor sonuç da doğumu Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah herkesi 🤲🏻👼
ezehra Omaraysegul bişey sorcam canım doğumda ebeler bebeği anneye veriyor mu hemen devlette yapmıyorlar diye duydum çok kötü oldum ilk an çok önemli inşallah veriyorlardıe 🤦♀️
Omaraysegul ezehra canim benim ilk kizim prematureydi vermediler hemen kuveze girdi. Beni aldiklari odada herkesin bebegi ynindaydi ama sezeryanli olanlrin. Normalde hemen verirler sanirim
tubasd ezehra benimde bildiğim kadariyla veriyoar sezaryanda falanda hemen annenin yanagina koyuyorlar sonra cocugun bakimi icin aliyorlar die biliyorum
Elizannesi ezehra bende Bursa’ya yeni gelin geldim 1 sene oldu hayat hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum diğer hastanelere göre de Doğum daha uygun geldi
ezehra Elizannesi ya ben bulunduğum yerde özele gidiyorum doğumda özelde olacaktı 14 gün var ce bizim taşınma işi çıktı bu durumda karıştı her şey devlette gideyim dedim 🤦♀️ orası ne kadar normal doğum
ezehra ilaydaayavuzzz hadi ya kafam çok karışık ya napıcam bilmiyorum hiç doğuma 14 gğn var ve ben daha bursaya 2 gün sonra gelicem doktor yok hastane yok kaldım ortada resmen 🤦♀️
Weewe ezehra doktorunuza danışın belki önerebileceği bir okul arkadaşı falan vardır bursada. Hem bilgilerinizi de verir ona. Takipsiz hasta olduğu için reddetme ihtimali de azalır.
Mlsgzll ezehra ama mecburen gidicekseniz Ali yeşil çok ilgileniyor Suriyeli olmasa giderdim ben sürekli
ezehra Mlsgzll of olmadıkları ywr yokki zaten ya 🤦♀️ inşallah şansıma iyi ebeler denk gelir de Suriyeliler umrumda değil