Denizanne Ozderr açıklık var ya da yok demedi o yüzden olmadığını düşünüyorum 🧐 ama bizimde bayadır ilişki falan olmuyor eşim utanıyor çocuktan 😄
Ozderr Denizanne o zaman ister istemez o ağrıyı hissetmişsin 😊 belli bir zaman ilişkiye girmeyince bile daraldıgını acı cektiğimi hissediyorum çünkü
Denizanne bilnazo68o yok canım ilk kez 37 de yaptı ama burda okuduğum kadarıyla çoğu kişi ilk kez 37 de olmuş
Denizanne Aygl evet bu tür bişeyi başkası da yazmıştı ee sezeryan mı olcaksın yani?? Bu zorunlu sezeryana mı giriyor yoksa isteğe bağlı mı oluyor? 🧐
Aygl Denizanne normal istiyosan yaparim ama seni zorlar dedi normal istiyorum ben yinede sezeryaninda dogum sonrasi zorluğu olduğunu cok duydum
Denizanne Aygl ya evet ben sezeryandan çekiniyorum açıkcası ben bebeğimi doğurup sonrasında zıpkın gibi olmak istiyorum ama bebeğim biraz kilolu😩 çatımın uygun olmasına rağmen normal doğum benim içinde zormuş doktoruma göre
Aygl Denizanne bence bebegin kilosuna takılmayın ultrasyonla gercek dogum kilosu arasinda cok fark var diyen gördüm burda
AyazEfeninannesi Denizanne 37+5 teyiz bende bugün oldum çatı muayenesi okuduğum korktuğum kadar olmadı benim biraz acı oldu ama o kadar da olur zaten
AyazEfeninannesi Aygl bende bugün çatı muayenesi oldum doktorum bebeğin kafası geçmez kemikler cok dar dedi🥺normal doğum istiyordum bende 3 defa sordum olmaz mı diye Zorlamanın anlamı yok bebeğin sağlığı söz konusu dedi böyle bişey yaşayan var mı aranızda 🥺😓😩
Denizanne AyazEfeninannesi bu durumu forumda çok okudum canım ben olsam riske atmak istemezdim doktorumu dinlerdim
AyazEfeninannesi Denizanne aynen canım bende ısrarcı olmadım artık bebeğin sağlığı daha önemli doğum şekli sorun değil hayırlısı neyse o olsun diye gittim giderken hayırlısı böyleymiş🙏🙏🙏
Sdfszn Denizanne canım çok erken yapmış aslında ben ilk hamileliğimde 39. Hafta da oldum ve 2 gün sonra Doğumum başladı aslında erkek yapmak iyi değil doktorum o yüzden 39 u beklemişti eğer bebek hareket etmiyorsa doktora git. Benim o gün hiç tekme atmamıştı ve gece suyum gelmişti