defne55 Aslicrn atlarsın canım zaman su gibi geciyo anlamıyorsun bile 10 dan sonrası çorap söküğü gibi geliyor 😂😂 amin kuzum hepimiz inşallah 🤲💜
Herseyimoldun Aslicrn inşallah canm benim dua edin 🙏Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cansdfn Aslicrn evet hepsi de bende var ara ara kasiklarim da agriyor ne zaman geçer acaba ya 🤔gerçi ben hepsine razıyım yeter ki sağlıklı gelsin 🤲🏻🤲🏻♥️
Tazeanne0134 Aslicrn bende 8+3 deyim 7+3 de dinledik kalp atışlarını benimde şuanda kasıklarım çok ağıyor ve mide bulantım çok fazla perşembe gününden beri doğru düzgün bişe yiyemiyorum sizinde öyle mi gerçi daha bulantı olmaz galiba ama kasık ağrın var mı?
Aslicrn Tazeanne0134 bulanti vardi azaldi suan cok fazla yok kasik agrisida arada igne batar gbi oluyo zaten adet tarihlerinde olurmus dikkat et bakalm adet tarihinmi bu aralar😊
Tazeanne0134 Cansdfn sabah kalktığında yataktan çıkmadan kraker vs ye gündüz daha rahat oluyorsun bende son 1 haftadır mide bulantım var Allah yardımcın olsun inşallah
Cansdfn Tazeanne0134 ay sağol canım benim ♥️ Hepimizin yardımcısı olsun insallah Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🧿🤲🏻♥️♥️♥️
Aslicrn ZeynebFuad masallahh canim bende gordum ama dinlemedik zararli diye o iyi olsnda dinlemesemde olurr😍
Tazeanne0134 Aslicrn benimki şimdi 13-17 mm arası yani 4 cm şuan 3.ayın içindeyim ilk öğrendiğim de 3 haftalıktı ya ne çabuk geçiyor zaman 🥰👼🏻
Aslicrn Tazeanne0134 ay valla bence hicc gecmiyo bende 3 haftalikken ogrendm zaman durdu sanki😂 13 17 mm 1.3 1.7 cm olmazmi canim nasil 4 cm oluyoki
Aslicrn Denizy canim gayet normaldir doktorun kotu bisey demedigi surece hic stres yapma 😍 7. Haftalarda o civarda oluyo boylari zaten
Meryem12 Aslicrn evet birde bulantılar olmasa 😄 birde şu hayatta en korktuğum şey bulantı ve kusmak 😂
Aslicrn Meryem12 sorma yaa valla bende hic sevmem zatem kusmayida bilmem boguluyorm resmen kusarken🙈😂😂
Aleyimm44 Aslicrn ben 40 haftalık gebeyim. 7 haftalıkken mide bulantısından başım yerden kalkmıyordu sizin keyfiniz yerinde bakıyorum