Elifimsi Benimde geç döllenme olmuş canımmm adet tarihime göre bebek 8 haftalık falandı tahminen doktora gidince anlaşıldı😂😂 haber veririm mutlaka pazartesi gidip geliyimm
Aslicrn Elifimsi aynen benimde sat 29 nisan ama 4 5 gun gec olmus iste ama pek onemli degil dedi iyi olsnda erken gec farketmez😍 hem bebek olcusunde daha iyi cikiyo hafta kesede biraz yanilma oluyo bence gorursun artik bebisi hatta kalp atislarinida insallab🙏🏻
Herseyimoldun Aslicrn pazartesi gitsem nolur ki hani gecen hafta çarşamba gittim illa iki hafta sonra gitmem şart mı iki gün önce gitsem 😂😂
Herseyimoldun Aslicrn pazartesi gitsem nolur ki hani gecen hafta çarşamba gittim illa iki hafta sonra gitmem şart mı iki gün önce gitsem 😂😂
Aslicrn Elifimsi ay saglikli olsnda hicc onemli degil insan kayip yasadiktan snra oyle seyleri hic onemsemiyo eskiden gonlum kiz derdi ama farketmez smdi😂
defne55 Aslicrn ahhh ahhh bizde sizin gibi 7 haftalıktık sizde olacaksınız bizim gibi 19 haftalık kızlar 🤣🤣🤣 allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💜💜
Aslicrn defne55 yaa ne guzel bir duaa insallah bir an once olalim valla 😂 suan tek istegim 12 ye atlamak😂 rabbim saglikla kucagina almani nasip etsn canimm
Meryem12 Aslicrn benimde 7 haftalık 😇 ama adetime göre 7+4 bi sıkıntı yok şükür 6+1ken kalp atışını çok az bi şekilde duydum haftaya cumada kontrolüm var. Benim mide bulantılarım başladı 😔 sizin nasıl
Aslicrn Meryem12 hayirli olsn canimm bu hafta daha net gorursun bebiside kalp atisinida insallah benim gecen hafta bebis 3.5 mm di bugun 9 mm olmusti cok hizli buyuyilar gercekten
defne55 Aslicrn atlarsın canım zaman su gibi geciyo anlamıyorsun bile 10 dan sonrası çorap söküğü gibi geliyor 😂😂 amin kuzum hepimiz inşallah 🤲💜
Tazeanne0134 Aslicrn benimki şimdi 13-17 mm arası yani 4 cm şuan 3.ayın içindeyim ilk öğrendiğim de 3 haftalıktı ya ne çabuk geçiyor zaman 🥰👼🏻
Meryem12 Aslicrn evet birde bulantılar olmasa 😄 birde şu hayatta en korktuğum şey bulantı ve kusmak 😂
Herseyimoldun Aslicrn inşallah canm benim dua edin 🙏Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Denizy Arkadaşlar merhabalar, Bugün bebeğimin 7+3 olduğunu öğrendim. Boyu 12.5 mm kesenin boyu da 26.7 mm normal mi ? Heycandan sormadım. Bilgisi olan var mı acaba 😍
Aslicrn Denizy canim gayet normaldir doktorun kotu bisey demedigi surece hic stres yapma 😍 7. Haftalarda o civarda oluyo boylari zaten