Derya0707 Yagmur11 Günde 2 saat spor yapan ben ilk 3 ay riskli diye spor yapmadım Bi de önceden hiç ekmek ye ezdim mide bulantıma sadece ekmek turşu makarna iyi geldiği için onlarla beslendim bünye meselesi demek ki hayranım henüz kilo almamış olanlara zira ben engel olmasam rahat 30-35 kilo alırım hamile iken
Yagmur11 Derya0707 bende alırım diye düşünüyordum ne bileyim şaşırdım bende ama saydığın şeyleri ben hiç yemiyorum az yiyorum bol yemek az ekmek ekmek yediğim zaman pilav yemiyorum daha çok sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum
Slvneslp3r9 Anneler ben 1 gram almamışım ilk hamile oldugumu öğrendiğimde 1 bucuk aylıktım 7 8 haftalık ozaman 61kilo 45 gramdım şimdi 20 +5 günlügüm bugun aşi olmaya gittigimde tartıldım gene aynı 61kilo 45 gram günde 5 ögün yemek yememe ragmen 🙈🙈😍😀
eslemalt123 Yagmur11 ben 5 gün oldu yaptıralı şişti kolum biri dokunsa ağlıcam tutmuyor niye böyle oldu bilmiyorum
Yagmur11 eslemalt123 aşı vurulurken eli ağırdı heralde yapanın ben daha bugun olduğum için canım bişey diyemiyorum ki ama bende üstüne yatamıyorum acıyor