Siz kafası 2 hafta önde, vücut 1 hafta önde diyerek toplayıp 3 hafta önde mi demek istiyorsunuz?? Bu 1.sorum
Bi de insanlara çalıyorsunuz, çatlayın, bebeğim 3 hafta iri diyerek seviniyorsunuz, ki bu çok komik, o zaman bu sizin için bi problem değilmiş zaten, neden başlık açarken kötü bişeymiş gibi soruyorsunuz, madem bu duruma seviniyorsunuz, neden başlığınız 'oley!! Bebeğim 3 hafta iri' değil,.. Bu ikinci sorumdu..
Son olarak, insanlar da size benim bebeğim de şu haftada şu kadar kiloda diyerek sizi sakinleştirmeye çalışıyorlar. Neden ısrarla bebeğinizin herkesin bebeğinden iri olduğunu hala iddia etmeye çalışıyorsunuz?? Bu da 3 ve son sorumdu..
Kendi yorumum da şu, bebek 34. Haftaya kadar önde ya da geride olabilir, 34ten sonra doğum yaklaştığı için gününü yakalar. Takdir edersiniz ki önce kafası büyüyo zaten, doğduktan sonra bile bi süre bacakları daha kısadır 🤞 kendinize iyi bakın, ben çatlamadım bu arada, çünkü benim bebeğim de şimdilik iri, ancak bunu problem etmiyorum, çünkü bi kaç haftaya dengelenecektir..