TunarinAnnesi güzelim ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim geçen yıl mayıs ayında. Sebebini sorma lütfen. O zamandan beridir hamile kalmaya çalışıyorum. Bu arada senden daha uzun süredir evliyim ama öncesinde çocuk düşünmüyorduk. 1 yıldır o kadar çok silik test gördüm ki ve seninkinden çok daha koyu yani gören bu ay hamilesin diyordu kanda çıkmıyordu her seferinde adet görüyordum. Tüm adet düzenim bozulmuştu normalde 28 günde bir olurken 40 güne çıktı. Sancılı adetler. Herkesin çocuğu olmuyor olan da öldü yazık bakışları. İş hayatına dönmek zorunda kaldım ordakilerin acır bakışı. Yani seni çok iyi anlıyorum. Aslında negatif olacağını düşünsem de belki varsa bebeğin olumsuz etkilenmesin diye negatif duygu göndermek istemedim ama ben çok daha koyu çift silik çizgiler gördüğümden negatif olduğunu düşünmüştüm. Ben ne zaman artık istemiyorum dedim 2 ay 28 güne bir adet oldum. Stresten gecikiyormuş. Hamile kalamamanın en büyük olayı stres. 3. ayda ramazandı yani resmen olmadı ilişki birkaç kere ama ol diyen Rabbim verdi inşallah da sağlıklı sürer. 6,5 yıllık evliyim ben de. Allah sabrını versin güzelim hiç moralini bozma. Moral en önemli şey💜