TunarinAnnesi Kahraman35 bende seni o kadar iyi anlıyorum ki Anne adın mübarek olsun dilerim doya doya kokklarsin evlatlarini ikiz hiss etdim Rabbim sesini duysun İnşAllah bende Anneliyi tadarim 🙏❤️🌹
Kahraman35 TunarinAnnesi benim tek. Bi kızım olacak inşallah. Sağlıkla gelsin inşallah. Allah sana ikiz nasip etsin. Hakkında hayırlı olsun canım
Marinnn TunarinAnnesi hayırlı olsun canim saglikla kucagina al insallah bence ilk 3 ay cevrene soyleme ben oyle yaptim Allah korusun bisey oldugunda bide onun aciklamasini yapmak cok yorar ve yipratir sizi
yenigebis0335 TunarinAnnesi aaay canım rabbim şu mübarek gün hatırına yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin 🙏🙏🙏 rabbim kucağını kucaklarımızı boş bırkamasın evlat hasretiyle imtihan etmesin🙏🙏
TunarinAnnesi yenigebis0335 Allah sesimizi duyar İnşAllah sende bende sağ salim kavuşuruz İnşAllah 🙏Bebeğimize 🤲❤️
Zeynepmerve15 TunarinAnnesi hayırlı olsun canım bizde dokuz aydır uğraşıyoruz dua et lütfen Rabbım isteyen herkese nasip etsin
TunarinAnnesi Zeynepmerve15 İnşAllah hamile oluruz hepimiz isteyen her kes Rabbim Can göndersin canımıza 🙏
Zeynepmerve15 TunarinAnnesi amin inşallah canım bugün adet in gelmesi gerekiyor dün test yaptım negatif moral kalmadı
Pelin86 TunarinAnnesi şu mübarek Cumanin yüzü suyu hürmetine Rabbim insallah kucagini boş birakmasin pozitif çikar insallah .gGüzel haberlerini bekliyoruz . De neden sonuç bu kadar geç çikiyor özeldemi yaptirdin
Deletedmom00170 Zeynepmerve15 canım Regln 3 5 gun geçsin yeniden yap hcg tam yukselmemistir yada gec dollenme de olabiiir
Deletedmom00170 TunarinAnnesi ayyyy zaman neden geçmiyr ya bekliyoruz ondan sanki 😔dua et benim içinde kuzum
Zeynepmerve15 Deletedmom00170 inşallah kuzum ya ama dokuz aydır uğraşıyoruz her aynı sonuç olunca umut edemiyorum yine olmadı diye😔
Pelin86 TunarinAnnesi üzülme canim Rabbimin den hayirlisi iste demekki zamani degil .Umudunu kaybetme
Devrim19 TunarinAnnesi 😯 demekki zamani varmis canim uzulme diyemiyorum cunku 10 sene yasadim o hayal kirikliklarini.dua ettigin kerbela topraklarina kani karisan imam huseyin mubarek gunde duacin rabbimden ricacin olsun tez zamanda sende kavus yavruna...
Loya06 TunarinAnnesi sakın moralini bozma canım sakın rabbim zamanını biliyor sen üzülme demekki bugün zamanı değilmiş rabbim öyle güzel bi zamanda verecekki şükredeceksin eminim sakın üzülme 🙏🏻🙏🏻❤️