butterfly4 @Refref evet gerçekten Asya lar asi oluyormuş, ben de ilk düşünmüştüm ama vazgeçtim. Zeynep tanıdığım yok maalesef sadece 1 tane var o da problemli bi kadın ama tek bir kişi tanıyarak istatistik yapamamki, ayşeler nasıl acaba
butterfly4 @Nazoliii zaten başka türlü işin içinden çıkılmıyor ki niyetimizi temiz tutup iyi niyetlerle koyucaz olacak bitecek
butterfly4 @Gamseeeeee çok fazla Ömer tanıdığımız var o kadar ağırbaşlı sakin uysal oluyorlar ki hepsi aynı bizim bildiklerimizin
Littleprince_smother butterfly4 benim eşim tarafından ve kendi tarafımdan iki yeğenim var ikisi de Zeynep ve ikisi de maşallah çok tatlılar akıllı hem güzeller allahım kaderlerini güzel eylesin bence çok güzel bi isim😍
uhuddd butterfly4 milletin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef isim çok güzek peygamberimizin de en sevdiği ve en cok koyduğu isimlerden biri 💐
cavbella butterfly4 ben de en başta Zeynep istemiştim kızımın adını ama zeyneplerin çok çileli sorunlu hayatları olduğunu söylediler etraftan da örnek verince vazgeçtim 🤷
butterfly4 @cavbella işte bana da öyle söyleyenler oldu🙁 bi de ismin içindeki e harfi sorunu temsil ediyormuş isim analizlerinden okudum
cavbella butterfly4 her şeyi çok araştırınca da zor insan ne yapacağını şaşırıyor 🤦 en iyisi içine sineni koy sen çünkü herkesin bir fikri olacak isim konusunda