butterfly4 Kızlar bizim kızımız olacak ve en baştan beri Zeynep ismini düşünüyoruz, ama çevreden pek iyi yorumlar almıyorum, sizin çevrenizde tanıdığınız bildiginiz zeynepler nasıl insanlar??❤️
Deletedmom0048 butterfly4 ben Zeynep ismini çok severim tanıdığım zeynepler de çok tatlı hatta ben de bu ismi koyacaktım ama her 3 bebekten birine konulduğunu duyunca vazgeçtim
BaharSefvan butterfly4 biz de zeynep meva koycaz canım😍🥰 benm etrafmdaki zeyneplern hepsi hem çok güzel hem çok akıllı 🤷🏻♀️ Yine de bilemeyiz çocuk nasl olur 😁
zcolak butterfly4 bir yeğenim var Zeynep akıllı sakin bir bebek daha 1 yaşında ne yaramazlığı var ne fenalığı. Bir de arkadaşım var Zeynep yıllardır ne arkamdan iş çevirir ne kıskanır her zaman yanımda oldu beraber ağladıkta güldükte beni hiç yalnız bırakmadı ❤️
Nazoliii butterfly4 Aslinda zeynep naif ve guzel bir isim bence yeni nesil cocuklarla isim karşılığı yapmamak lazim 🙈 en uslu anlamina gelen ismi koysan bile simdikiler fena 😂
Deletedmom133 butterfly4 bence isimib karakterle alakası yok yunus diye bir tanıdığın var gasptan içeri girdi muhammed diye komşumuzun oğlu uyuşturucu satarken yakalandı 🤣🤣🤣🤣
butterfly4 @Minedy bazıları diyor ki eski isim, bazıları da diyor ki içinde e harfi 2 tane ve bu olumsuzluk getirirmiş mesela a’lı isimler daha şanslı filan olurmuş kafamı allak bullak ettiler
Minedy butterfly4 ismi buldukta harf analizi kaldı diyecen 😅 bence güzel manası olan bi isim koyun niyetinizi güzel tutun, sevgili saygılı merhametli de yetiştirdim mi hiçsir olumsuz harf yıkamaz çocuğunuzu 😂
KudretDemir97 butterfly4 bende senin gibi isimlerin karakterine çok inanıyorum , tabii bizim daha cinsiyeti belli olmadı ama zeyneplerin kimseye bir kötülüğü olmadığını Türk halkı olarak kanıtladık bence burda 😂😂
Refref Aynı şeyden muzdaribim isim analizlerine kafayı taktım bildiğimiz güzel isimlerin hepsinde bi sıkıntı var bende ne koyacağıma şaştım kaldım Asya istiyordum Asya’lar asi isyankar dediğim dedik aman ha dediler hakikatinde bi arkadaşım var Zeynep Asya koydu kız bi rahat vermiyor annesine o isimden de soğudum ama ne koyacağıma karar veremedim mağlesef😔😩
butterfly4 @BaharSefvan gerçekten isimlerin etkileri var karaktere, ben de sadece 1 tane orta yaşlı bir Zeynep tanıyorum baya uyumsuz ortalık karıştırıcı bir kadın annem de sırf o yüzden Zeynep isminden soğumuş, sonra bi arkadasım da tanıdığım zeynepler hep problemli dedi 😢 allahım çok da güzel bir isim aslında karar da vermiştik ama kafamı karıştırdılar
butterfly4 @zcolak ay ne güzel❤️ Peki şanslı mıdır arkadaşın? İsminde e harfi geçenler şanssız olrmuş bi de bunu söylüyorlar 😑
zcolak butterfly4 yani ben pek inanmıyorum harflerin yada sayıların negatif enerjiye sahip olabileceğine. Sonuçta insanoğlunun bir buluşu gibi bir şeyler. Arkadaşımda öyle hayatı ne dört dörtlük nede çok kötü değil. Ama çağrı merkezi elemanı iken tamamen kendi çalışması sonucu Global diye bir şirket var orada üst düzey yönetici olarak çalışıyor tabi bu aşamaya bi anda gelmedi rezidans ta oturuyor satın aldı ama tabi borçla. Normal bir yaşantısı var yani
butterfly4 @Nazoliii aslında daha çok gençliği ve ileriki yaşlarını düşünüyorum çünkü çocuk yaramazlığı geçici, ama sürekli uyumsuz kötü düşünen kıskanç bi insan olmasını istemiyorum 🙁
Nazoliii butterfly4 oda yetistirmeye ve kisilige gore degisiyor ya onceki isimlere bak hangimizin guzel bi anlami var ki 🤔 ne mustafalar muhammetler gördüm illallah ettiren yani kötü dusunme zeynep ismi cok guzek bir isim koy 🤗
BirVeraAnnesi35 butterfly4 çevremde hiç Zeynep yok ama ben pek inanmıyorum bu tarz yorumlara beğendiyseniz koyun karakterini siz etkileyeceksiniz ismi değil 😊
butterfly4 @Deletedmom133 mesela benim tanıdığım Ali’ler aşırı yaramaz ve büyüdüklerinde de başına buyruk çok tuhaflar hepsi mi aynı olur evet bizim tanıdığımız Aliler hep aynı, örneğin Ömerler de inanılmaz uysal sakin ve ağırbaşlı çok tanıdığımız Ömer var ve hepsi aynı