Emine82 Nurtenn95 aynen benim bebekte 300 400 gr fazla doğsa 4ü geçiyor bilmyrum doktor neye karar verecek bana bıraksa sezeryan olmak istiyorum 😊şuan 3700 küsür 40 hafta dolmasına 3 4 gün kaldı 3800 olur herhalde
ATC Emine82 35 haftalık erken doğum yaptım çok kolay bi dogum oldu benim canım 8 dk da sancı çekmeden doğurdum dur seni etiketleyin doğum hikayeme 😊
ayseozbek Kızlar bi yakınımın bebise 3500 demislerdi, bebiş 2500 doğdu. Ultrason değerleri hiç güvenli değil bence
Emine82 NurGrlek anladım canım artık bebeğimiz için katlanıcaz umarım bende travma falan yaratmaz normal doğum olacaksa.. Çatı muayenesine güle oynaya girdim korkak üzgün olarak cıktım ınşallah normal doğum güzel geçer 🙂
denizcik Emine82 valla canım ne yalan söyleyeyim benim de salı günü oldu çatı muayenem ve bildiğin bağırmışım gerçekten canım yandı. O yüzden haklısın bir şey diyemicem. Bebek de çatı muayeneme göre iri dedi doktorum. Pazartesi günü sezaryen olucam.
Emine82 denizcik anladım canım benim de günüm pazartesi doluyor doktor o zaman karar verecek sanırım normal ya da sezeryan cünkü bebek en son 3700 küsürdü
hunilimom Emine82 ikinmayi bildikten sonra kolay oluyor ilk başta zorlandım ama o anki güçle yapıyorsunuz belki biraz dikiş fazla oluyor
Emine82 hunilimom evet hatta insan o an ıkınmayı unutuyormuş ya da yapamıyormuş buralar da eğitim falan olsa da gitseydim biraz korkumu yenip nefes ıkınma tekniklerini öğrenirdim artık doktorum yönlendirir bende yapabilirim inş 😊
Emine82 ATC sağol 😊 inşallah bende ve bütün hamileler cok çekmeden kurtulur imkansız gibi ama Allah sabrını veriyor demek ki
hunilimom Emine82 ikinmaktan yoruluyosun sadece yapmam gereken nefesini tut göğsüne daha ceneni büyük tuvaleteni yapar gibi ikin zaten ebeler söylüyor yanlış yaparsan ben ilk yanlış yaptım sonra kavrayinca olayı hopp hemen bitiyor 🤗