Elifenisebetul Geçen hafta Perşembe akşamı Doğum yaptım 4,200 gr, doğdu ve normal yaptım, ultrasonda 4 kilo demişerdi
Emine82 Elifenisebetul usg 200 gr eksik ölçmüş yani 😊doktorum belki beni ve bebeği riske atmaz sezeryan karar verir ya da normal zaten iki tercih var 😀
momof3 Emine82 Bende doğumum kolay oldu demedim Zaten 😒 Siz bilirsiniz.Sormuşsunuz ben de söyledim...
Emine82 momof3 zaten her iki şekilde de doğum zor hiç birsey kolay olmuyor Allah sabrını verir inşallah
hunilimom Emine82 ikinmayi bildikten sonra kolay oluyor ilk başta zorlandım ama o anki güçle yapıyorsunuz belki biraz dikiş fazla oluyor
denizcik Emine82 normalde zaten cihazlar arasında aynı marka dahi olsa +- 200 gr fark oluyor canım. Aslında bebeğin kilosu sadece önemli değil çatın o kiloyu normal doğurmaya uygun mu önemli olan daha çok o.
ATC Emine82 doğumdan 2 saat kadar önce baktılar 2900 civarı demişlerdi 3060 doğurdum canım ultrasona göre yaptım ben
Nurtenn95 Emine82 en son ultrasonda oğlum 3070 gram çıktı doğduğundan 3450 gr dı arada fark olabiliyo 300-400 gram
Emine82 Nurtenn95 aynen benim bebekte 300 400 gr fazla doğsa 4ü geçiyor bilmyrum doktor neye karar verecek bana bıraksa sezeryan olmak istiyorum 😊şuan 3700 küsür 40 hafta dolmasına 3 4 gün kaldı 3800 olur herhalde
Emine82 Zuhresule cok fark yokmuş ama benim arkadaşım 38 hafta da 2700 gr doğum yaptı ve zorlanmış onun da dikişi vardı benimki de o zaman baya yırtılır ilk doğumlar zor oluyormuş herkes öyle diyor
gozz Emine82 Benm oğluma 4 kilo dedi doktor 3.450 doğdu.Ultrasondakiyle aynı olmuyor.Bazen daha düşük bazen daha yüksek çıkıyor
denizcik Emine82 valla canım ne yalan söyleyeyim benim de salı günü oldu çatı muayenem ve bildiğin bağırmışım gerçekten canım yandı. O yüzden haklısın bir şey diyemicem. Bebek de çatı muayeneme göre iri dedi doktorum. Pazartesi günü sezaryen olucam.