Uykusuzzt Nur___ ahahahahah valla bende hergün açıyorum konuyu artık bana sorma ne istiyosan onu koy demeye başlafı olayı tribe bağladı bende güzellikle halledilsin istiyorum artık dopdu doğcak yani bi orta yolu bulamadık😂
41hamile Uykusuzzt bizde de ben kıvanç ya da kuzey istedim eşim alp Dağhan istedi sonuç alp Dağhan olacak :) onun bulduğu ismide beğendim içime sindi
Uykusuzzt 41hamile yaa bende işte kırmak da istemiyorum onu ama snra benim beğendiğim ismi koysun istiyorum 😂 en çok benim hakkım bana göre 😂😂😂😂🙈🙈 bide anlamıda güzel urasın 😂
Dilosunuguru Uykusuzzt ahahaaa 😄 bence istediğin isimde direnmeye devam et nasılsa bizim dediğimiz olacak he de geç 😊😄
Uykusuzzt Dilosunuguru vallahi ben direniyorum da onun fikri değişmiyor 😂 yavrucağımında direbecek gücü kalmadı 😂😂😂
41hamile Uykusuzzt hele bnm tüp bebek aşılama dır neler çektim en büyük hak bnmde olsun Dağhan da kulağa ağır asil geliyor 🙂
zcolak Uykusuzzt ya birde kız olursa koyacağı isimde güzel bir şey olsa ‘Pırıl’ onu bile kabul etmiştim bir kere tamam demiştim çünkü. Koskoca adamlar oyun bozanlık yapıyor işte 😂
Dilosunuguru Hanımlar bence isim hakkı kesinlikle annenin olmalı 😊 acısını da tatlısını da herşeyini biz çekiyoruz.
Atikeemre14 Uykusuzzt aynen oyle canım bende gereken cvp versın valla ben 9 ay sıkıntısını cekecem uykusuz geceler yasayacam kımse yanımda olmayacak gelecekler bırde bebegımın ısmını koyacaklar kusura bakmasınlar cocuk benımse ısımde benım hakkım demı