Uykusuzzt Kızlar eşimle isim konusunda bi türlü orta yolu bulamıyoruz o dağhan istiyor ben uras istiyorum. Aslında kız olursa o koycaktı erkek olursa ben koycaktm en baştan öyle anlaşmıştık benim ki mızıkçılık yaptı sizce kulağa hangisi hoş geliyor 🤔
zcolak Uykusuzzt ayy aynı bizim gibi baştan bizde sizin gibi anlaşmıştık ama eşim şimdi illa vefat eden bir arkadaşının ismini istiyor 🤦🏼♀️ Dağhan bence çok sert bir isim Uras daha hoş geliyor kulağa
Atikeemre14 Uykusuzzt evet bıraz komedı teajedesı oluyor bu durum aynı durumu bıZde yasadık erkek olursa kız olursa o koyacaktı kızım olacak adını alya olacak basından berı hep boyleydı acaba baska bır seymı koysak fln demeye basladı gececeksın o ısı dedın hatta kayınvalıdem tum torunlarının ısmını baban koydu dedı bende olabılır kızımın ısımını ben koyacam desım sustular 😉
Pinar4106 Atikeemre14 Aynı durum bizdede var canım kayınvalidem daha hamile kalmadan 15 20 Defa dedi bizde adettir kaynanalar koyar çocuğun ismini diye bende çok sinirlendim. İstemiyorum dedim benim çocuğum ben koyarım ismini dedim. Eşimde bana tepki gösterdi 🙄
TTugbaaa Bencede ıkisinide koyun ikinizinde gönlü olur isteyen istediği isimle çağırır bizdede öyle ilk başta eşim tamam dedi iki isim istiyodum ben öykü dedim o hayat tamam dedi sonra caydi tek olsun diye bende itiraz ettim ikiside olcak diye
Uykusuzzt BaharSefvan bencede ya bazen dağhan diye bağırıyorum sinirlenirsem falan nasıl çıkar diye hiç hoş bir ses çıkmıyo😂😂😂
PrenssAnnesiiii Uykusuzzt bizde öyle anlaşmıştk benmki de mızıkcılık yaptıı ve bulamıyoruz isim yada ben onunkini beğenmyorm o benmkini oğlum isimsz kaldı🥰😂
Uykusuzzt PrenssAnnesiiii ahahahah valla bende doğurdum doğurucam artık olayı espiriye vurup hulki koycam diyorum çocugu hulki diye seviyorum 😂😂😂
Dilosunuguru Uykusuzzt bana Bi yerlerden tanıdık geliyor 😄 aynı durumdayız canım. Erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım. İsime karar verdim lakin eşim biraz daha bakalm belki daha güzel isimler buluruz deyip bana saçma isimlerle geliyor. İşimiz zor 😄😊
Nur___ Bizde öyle anlaşmıştık normalde, sonra kız olacağını öğrenince kendi benim seçtim ismi beğenmedi ama her gün ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum dün dayanamadı ne istersen onu koy dedi 😂
Uykusuzzt Nur___ ahahahahah valla bende hergün açıyorum konuyu artık bana sorma ne istiyosan onu koy demeye başlafı olayı tribe bağladı bende güzellikle halledilsin istiyorum artık dopdu doğcak yani bi orta yolu bulamadık😂
zcolak Uykusuzzt ya birde kız olursa koyacağı isimde güzel bir şey olsa ‘Pırıl’ onu bile kabul etmiştim bir kere tamam demiştim çünkü. Koskoca adamlar oyun bozanlık yapıyor işte 😂
Atikeemre14 Uykusuzzt aynen oyle canım bende gereken cvp versın valla ben 9 ay sıkıntısını cekecem uykusuz geceler yasayacam kımse yanımda olmayacak gelecekler bırde bebegımın ısmını koyacaklar kusura bakmasınlar cocuk benımse ısımde benım hakkım demı
Dilosunuguru Uykusuzzt ahahaaa 😄 bence istediğin isimde direnmeye devam et nasılsa bizim dediğimiz olacak he de geç 😊😄