Bebeğim hiç oynamiyor bugün bu durumu yaşayan var mi Lütfen yardım edin anneler 😔😔😢
Acaba bisey mi oldu 😔😔😔
guler27smsk_ kaç haftalıksınız
Eda_12 36+3
guler27smsk_ çikolata ye soğuk su iç sessiz bir yerde soluna yat 1 saat iÇin de hala oynamazsa doktora git canım
Canım inanır mısın günlerdir bende aynı düşüncedeyim ve postu görünce sanırım normal yaşasın dedim istemsizce. Aynı haftalardayız. Yarın doktor randevum var öğlende, tekrar yazarım sorup 🧚♀️
guler27smsk_ Ay bizim ki de öyle kafasına göre takılıyor. Bazen hareketli bazen 2 gün ne yaparsam yapıyım hareket etmiyo koşa koşa doktora gidiyorum ultrasona yatınca başlıyor oynamaya.
Benay10 çikolata yedim meyve suyu içtim uzanyrm afedersiniz ishal olmuşum kusuyorum neden. acaba iyice korkmaya başladım 😢
YelizCihan cnm bende kusma ve ishal de var 😔😢
guler27smsk_ madem öyle bi durum var zaten sonuna gelmişsin hayırlısıyla riske atmaya değmez ara doktorunu yada hastaneni böyle böyle yaptım ama hiç haraket yok gelmelimiyim de git Allah korusun bişey yoksada için rahat etsin
Nisansimge eşim gelck gidicez acile bakalım
guler27smsk_ bekleme hemen git
guler27smsk_ ishal ve kusma son haftalar da Doğumla alakalı olabilir canım aklımda böyle kalmış. Eşin gelir gelmez git farklı bir durum olmasın. Bizi de bilgilendirirsen seviniriz. Allah’ım sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
guler27smsk_ ishal kusma Doğumun yaklaştığını gösteren işaretler ama yine de bi doktora git sen önemli bu zamanda hareket etmesi
guler27smsk_ hayırlı haberler inş
guler27smsk_
Yeri daraldıqı icin hareketlerinin azalcaqını duymustum.
Bende 36+3 üm eskiye qöre daha az hareketli.
Doktordan sonra haber ver İnşaAllah iyi haberle dönersin
guler27smsk_ nedir durum?
Doktora gittin mi canım ne dediler
Gitmedim daha kızlar eşimi bekliyorum 😔😔
Öyle rahat bir kocam var ki kızlar diyorum halim yk kusuruyorum ishal olmuşum bebek oynamiyor diyor sen brsy yemiyorsun ki ondandır 😔 hani demiyor Doğumu yakın acaba ters giden bsy mi var sonuçta bu kadın dokuz aydır bsy yiyip içmiyor doğru düzgün ama onun derdi hala bana kızmak 😢😔 ne yapayım ben bu adamı bnm derdim bana yeter 😔😔