Canım inanır mısın günlerdir bende aynı düşüncedeyim ve postu görünce sanırım normal yaşasın dedim istemsizce. Aynı haftalardayız. Yarın doktor randevum var öğlende, tekrar yazarım sorup 🧚‍♀️

guler27smsk_ Ay bizim ki de öyle kafasına göre takılıyor. Bazen hareketli bazen 2 gün ne yaparsam yapıyım hareket etmiyo koşa koşa doktora gidiyorum ultrasona yatınca başlıyor oynamaya.

guler27smsk_ madem öyle bi durum var zaten sonuna gelmişsin hayırlısıyla riske atmaya değmez ara doktorunu yada hastaneni böyle böyle yaptım ama hiç haraket yok gelmelimiyim de git Allah korusun bişey yoksada için rahat etsin

guler27smsk_ ishal ve kusma son haftalar da Doğumla alakalı olabilir canım aklımda böyle kalmış. Eşin gelir gelmez git farklı bir durum olmasın. Bizi de bilgilendirirsen seviniriz. Allah’ım sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

guler27smsk_ ishal kusma Doğumun yaklaştığını gösteren işaretler ama yine de bi doktora git sen önemli bu zamanda hareket etmesi

guler27smsk_
        Yeri daraldıqı icin hareketlerinin azalcaqını duymustum.
        Bende 36+3 üm eskiye qöre daha az hareketli.
        Doktordan sonra haber ver İnşaAllah iyi haberle dönersin

Gitmedim daha kızlar eşimi bekliyorum 😔😔

Öyle rahat bir kocam var ki kızlar diyorum halim yk kusuruyorum ishal olmuşum bebek oynamiyor diyor sen brsy yemiyorsun ki ondandır 😔 hani demiyor Doğumu yakın acaba ters giden bsy mi var sonuçta bu kadın dokuz aydır bsy yiyip içmiyor doğru düzgün ama onun derdi hala bana kızmak 😢😔 ne yapayım ben bu adamı bnm derdim bana yeter 😔😔