Fatmaykt Ozgull korkulacak ve dayanılmayacak acı değil dikiş korkma 😊 doğumdan sonra çabuk iyileşmesi ve mikrop kapmaması için her tuvaletten sonra mutlaka tentürdiyot ve gazlı bezle temizle
BenMathilda Hifam hiim gecmis olsun bana icerdekilerin sayısını soylemediler.. acılar geçer de benim de en merak ettiğim acaba goruntu hissiyat falan nasıl olacak 🤔🙄
cavbella Ozgull o korkular olmaz olur mu hiç ben de dayanamayıp okuyorum hepsini herkesin yaşadigi bir olmaz Rabbim hakkımda hayırlısını nasip et diyorum sonra normal istemeye devam 😂
Hifam BenMathilda Bende eskiye dönecek mi diye çok merak ediyorum açıkçası şuan o kadar tuhaf geliyor ki bana 😂
Pnrmhmmd Hifam geçiyor canım ilk aynada gördüğümde şok geçirmiştim ama eski halini alıyor tamamen iz falan da kalmadı bende
BenMathilda Hifam benimki de düzeldi yavas tavas yaa dikiş küçüldü , insaallah icerisi de boyle toparliyordur 😄😳
Hifam Pnrmhmmd Ayy hadi inşallah bir an önce düzelir iyileşir bugün 1 hafta oldu doğum yapalı hala sızlıyor
Pnrmhmmd Hifam benim tamamen 35 gün iyileşti canım akıntı geç bittiği için orada ıslak kaldı sürekli haliyle ancak toparlandı